Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Curtea de Apel a decis: Roxana Wring, a colaborat cu Securitatea

Gheorghe George, 11 iunie 2020, Ora 09:35

  • print
  • |
curtea-de-apel-a-decis-roxana-wring-a-colaborat-cu-securitatea-48095-1.jpg BREAKING NEWS

Curtea de Apel Bucureşti a decis că Roxana Wring, fost lider al filialei USR Bucureşti, a fost colaborator al Securităţii.Decizia magistraților de la Curtea de Apel, anunțată marți, 9 iunie 2020, a fost luată după ce Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care a solicitat instanței să constate calitatea de colaborator al Securităţii în cazul Roxanei Wring.

Roxana Wring, fostă candidată a USR pentru funcția de primar al unuia dintre sectoarele Capitalei, și-a anunțat demisia din USR la data de 9 octombrie 2019, după ce fusese acuzată că a colaborat cu Securitatea.

Roxana Wring a recunoscut că înainte de 1989 a fost angajată la ONT și a admis că directorul ONT ar fi putut colabora cu Securitatea, dar a susținut că ea, personal, n-a avut legături cu fosta poliție politică.

"Voi contesta decizia de astăzi a Curţii de Apel Bucureşti", a anunțat, marți, printr-un mesaj postat pe internet, Roxana Wring.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară