Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Curățenie generală la Economat Sector 5. Piedone: „Ați crezut că sunteți unicii și eternii faraoni ai Sectorului 5”

Laurentiu Ion, 6 ianuarie 2021, Ora 09:38

  • print
  • |
curatenie-generala-la-economat-sector-5-piedone-ati-crezut-ca-sunteti-unicii-i-eternii-faraoni-ai-sectorului-5-48395-1.png BREAKING NEWS

Primarul Sectorului 5 le-a recomandat reprezentaților să se prezinte, in data de 6 ianuarie, la sediul de la Piața Unirii pentru a se întâlni cu noul director al Economat. În caz contrar, acestora li s-a promis desfacerea contractului de munca

O nouă zi, o nouă ședință operativă la Primăria Sectorului 5. Dacă in data de 5 ianuarie, în cadrul ședinței aferente, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a trasat sarcini pentru subalternii săi, mai exact pentru city-manager și pentru cei doi viceprimari, îndemnându-i pe toți lucrătorii din primărie să dea dovadă de proactivitate, subiectul  a avut ca temă principală Economat SRL Sector 5, una din găurile negre ale primăriei de sector, condusă, până nu de mult, de Florea Daniel. Odată cu schimbarea conducerii administrative, noul primar face demersuri pentru a curăța societatea de obiceiurile care duc la pierderi masive, suportate din banii contribuabilor.

 

„Întrebarea mea e dacă știți unde ați venit și pe ce locuri stați?”, a început în forță ședința Piedone, adresându-se reprezentanților Economat SRL. „Societatea nu este a dumneavoastră, ci a Consiliului Local Sector 5”, a mai spus Piedone. „Stați pe scaunele consilierilor, cei care v-au alimentat capitalul social”, a completat primarul.

„Ulterior, societatea dumneavoastră  a evoluat, a investit, cu banii consiliului local și nu proveniți din vânzarea zahărului, mălaiului și uleiului”, s-a mai zis în ședința operativă.

„Ați ajuns astăzi, cu sau fără voia dumneavoastră, să fiți cei care apasă bugetul local cel mai puternic. Să ne vină facturi în cascadă de zeci și sute de milioane de lei. Acoperite, neacoperite…”, a mai spus acesta.

„Ați crezut că sunteți unicii și eternii faraoni ai Sectorului 5”

„Nu sunteți rentabili, plecați acasă”, le-a spus, tranșant, edilul reprezentanților Economat prezenți în sala de consiliu.

De asemenea, acesta le-a recomandat reprezentaților să se prezinte, la sediul de la Piața Unirii pentru a se întâlni cu noul director al Economat. În caz contrar, acestora li s-a promis desfacerea contractului de muncă.

„Mâine dimineață vă duceți frumos la birourile de la Unirii, vorbiți cu noul director general, luați dispozițiile de la noul director general. Și ce va considera noul administrator, aia veți face. Cine nu se duce mâine dimineață, desfacerea contractului de muncă, cu sau fără voia dumneavoastră. Mâine la ora 9:00, vin personal la sediul de la Unirii. Cine nu este, nu mai este. Indiferent de nume și prenume.”, a completat Piedone.

Reamintim că în ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 5 a anului trecut, conducerea Economat Sector 5 a fost schimbată, în locul fostului director fiind numit Gabriel Crețu.

„Dacă dumneavoastră încă vă închinați în fața unor zei morți, n-aveți decât să o faceți. Eu vă spun să vă închinați în fața dreptății și a normalității. Dacă ați fost părtași cu trecutul, rămâneți în trecut”, a adăugat primarul, sugerând că unii dintre cei prezenți în sală ar fi încă „agățați” de vechea conducere administrativă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:38
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară