Stanga
Dreapta

Exclusiv: Crimă în Olt: și-a UCIS fratele cu 10 lovituri de cuțit

Claudiu Constantin, 14 august 2019, Ora 17:01

  • print
  • |
crima-si-a-omorat-fratele-47445-1.jpg Exclusiv

 

Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și supărat că nu cad de acord în privința unei moșteniri, un bărbat din comuna Sprâncenata a devenit ucigașul propriului frate.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Sprâncenata, sat Bârseștii de Sus, a fost reţinut aseară şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea arestării preventive după ce ieri şi-a ucis fratele, în vârstă de 60 de ani, cu sânge rece. Criminalul a băgat de 10 ori cuțitul în propriul frate.

Potrivit procurorilor, ieri, în jurul orelor 10:00 – 11:00, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi legate de o moştenire, băut fiind, P. F. i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu cuţitul, care i-au cauzat decesul.

„Din constatările preliminare(autopsie), întocmite în data de 14.08.2019, de către medicul legist din cadrul SJML Olt rezultă faptul că moartea victimei P. Ş., de 60 ani, din com. Sprîncenata jud.Olt, a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute, consecinţă a unei hemoragii externe şi interne, urmare a 10 plăgi tăietoare – înţepătoare, dintre care una cu interesare hepatică – transfixiantă prin ficat. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor/înţepător. ntre leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, se arată într-un comunicat remis al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Criminalul a ajuns în arest aseară. El nu a mai comis până acum fapte de natură penală.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:47
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară