Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Congelarea copiilor o nouă măsură de prevenire Covid

Gheorghe George, 4 februarie 2021, Ora 10:40

  • print
  • |
congelarea-copiilor-o-noua-masura-de-prevenire-covid-48444-1.jpg BREAKING NEWS

 

Elevii riscă să facă un frigul la școală: geamuri deschise 30 de minute și în fiecare pauză

 

 Ordinului elaborat de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății prin care se detaliază măsurile care trebuie luate de către fiecare unitate școlară în parte pentru începerea școlilor. Acest Ordin prevede ca fiecare unitate școlară să aerisească timp de 30 de minute înaintea începerii cursurilor și câte 10 minute în fiecare pauză.

Lăsând la o parte faptul că multe școli din România au o problemă serioasă cu încălzirea, dar chiar și o școală cu un sistem bun de încălzire va face cu greu față unor dimineți geroase de februarie.

”Va fi asigurată aerisirea claselor înainte de sosirea elevilor, prin deschiderea ferestrelor timp de minimum 30 minute, apoi în timpul pauzelor minimum 10 minute şi la finalul zilei, ținând cont de temperatura exterioară;”, se arată în Ordin.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:00
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară