Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Congelarea copiilor o nouă măsură de prevenire Covid

Gheorghe George, 4 februarie 2021, Ora 10:40

  • print
  • |
congelarea-copiilor-o-noua-masura-de-prevenire-covid-48444-1.jpg BREAKING NEWS

 

Elevii riscă să facă un frigul la școală: geamuri deschise 30 de minute și în fiecare pauză

 

 Ordinului elaborat de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății prin care se detaliază măsurile care trebuie luate de către fiecare unitate școlară în parte pentru începerea școlilor. Acest Ordin prevede ca fiecare unitate școlară să aerisească timp de 30 de minute înaintea începerii cursurilor și câte 10 minute în fiecare pauză.

Lăsând la o parte faptul că multe școli din România au o problemă serioasă cu încălzirea, dar chiar și o școală cu un sistem bun de încălzire va face cu greu față unor dimineți geroase de februarie.

”Va fi asigurată aerisirea claselor înainte de sosirea elevilor, prin deschiderea ferestrelor timp de minimum 30 minute, apoi în timpul pauzelor minimum 10 minute şi la finalul zilei, ținând cont de temperatura exterioară;”, se arată în Ordin.

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:41
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă