Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Clotilde Armand pusă la zid de un celebru medic

Claudiu Constantin, 24 august 2020, Ora 18:43

  • print
  • |
clotilde-armand-pusa-la-zid-de-un-celebru-medic-48204-1.jpg BREAKING NEWS

Are tupeul fantastic, se visează  primar la Sectorul 1

 

 

Cunoscutul medic  Adina Alberts o critică dur pe Clotilde Armand, candidata USR la primăria Sectorului 1, despre care afirmă că s-a opus celor mai multe proiecte de modernizare.

„Clotilde Armand, acest Gică Contra al Administrației și povestea copilului care strigă “Lupul!”

„S-a opus la 80% dintre proiectele propuse”
În Primăria Sectorului 1, în ultimii 4 ani s-au desfășurat scene, în buclă, rupte din povești din folclor. Clotilde Armand, care acum are tupeul fantastic să se viseze, din nou, primar la Sectorul 1, s-a opus la 80% dintre proiectele propuse în Consiliul Local, din funcția de Consilier USR. De ce? Pentru că așa a vrut ea. În perioada imediat următoare vă voi prezenta și care sunt proiectele pentru cetățeni la care dna Armand a zis NU! Pentru unele proiecte, consilierii USR în frunte cu dna Armand au zis NU pentru simplu motiv că nu era o firmă franceză agreată în proiect!!!

O dată, de două ori, de N ori, până când lehamitea a cuprins întreaga Primărie! Consilierii, indiferent de culoarea politică, au considerat că nu mai are rost să construiască proiecte, să găsească soluții, pentru că acestea vor ajunge, inevitabil, la coșul de gunoi.

„Nimeni nu o mai crede”

Clotilde Armand a încercat să politizeze tot. Și ca efect al acestui talibanism simțit în mod direct de cetățenii Sectorului 1, Clotilde a ajuns ca băiețelul neastâmpărat care striga tot timpul „Lupul!”.

Asta a reușit să facă Clotilde Armand în tot acest timp petrecut pe banii statului: să ne sature de prezența ei și să ne facă să acceptăm, prin suprasaturație, că există un LUP, dar că nu avem ce-i face.

Haideți să trimitem la plimbare și LUPUL, și COPILUL NEASTÂMPĂRAT CARE SE JOACĂ CU NERVII NOȘTRI!

#ImpreunaReusim”, scrie Adina Alberts pe Facebook.

Într-o altă postare, Adina Alberts scrie: „Iată ce manevre va folosi doamna Clotilde Armand ca să fie votată la Sectorul 1!

Știți cum se face, fiecare partid se adună în ședințe ample în care liderii stabilesc strategia de campanie electorală a candidaților. În urma unei astfel de ședințe, USR a descoperit „strategia perfectă” pentru sectorul 4, pentru a-l concura pe primarul Daniel Băluță, care este preferat de peste 70% dintre cetățeni.
Și priviți delirul:
„Fă-ți viză de flotant sau buletin de București și votează unde contează! Ai posibilitatea să îți faci viză chiar și în ziua votului”, îndeamnă USR. Vă imaginați că această strategie se aplică la modul general – atât în București, cât și în țară. Ce mai contează că e ilegal să încurajezi traseismul electoral? Ce mai contează că îndemni oamenii să declare în mod fals locul de domiciliu?…
Dragii mei, acest partid este în DELIR TOTAL! Iar cei care sunt în spatele acestor aberații sunt, de fapt, cei pe care îi vedeți acum pe afișele electorale. Doamna 
Clotilde Armand este, pe lângă “singurul bebeluș alb dintr-o maternitate din Guadalupe”, și unul dintre „creierele” USR care îndeamnă la fraudă.
*
Vă amintiți ieșirile publice ale dnei Armand de acum 4 ani, cu privire la posibile fraude electorale “cu microbuzul”?!
Câtă ipocrizie!”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară