Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Claudiu Năsui dă de pământ cu Klaus Iohannis: „Președintele nostru trădător”

Gabriela M Bogdan, 24 august 2022, Ora 13:19

  • print
  • |
claudiu-nasui-da-de-pamant-cu-klaus-iohannis-pre-edintele-nostru-tradator-51003-1.jpg BREAKING NEWS

„Lent, dar sigur, statul acesta al specialilor gonește oamenii din România”, afirmă Claudiu Năsui, după ce Salvați Copiii a arătat că mai mult de 2 din 5 dintre copiii ai căror părinți lucrează în străinătate au rămas în țară: „ cum spune președintele nostru trădător”.

 

„Puține state își gonesc populația din țară mai rău decât România. O anchetă realizată de ONG-ul Salvați Copiii România arată încă o dată amploarea dezastrului: Lent, dar sigur, statul acesta al specialilor gonește oamenii din România. Și mutilează generații întregi. cum spune președintele nostru trădător”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

El subliniază că primul motiv pentru plecarea din țară este salarizarea.

„39% dintre părinți pleacă din cauza salariilor. Reducerea impozitării muncii nu este un moft, așa cum zic politicienii partidelor aflate la guvernare. Este o necesitate! Dacă vrem ca statul să nu mai gonească românii din România. Suntem pe locul 1 în Europa la sărăcie în muncă. Adică la oameni care, deși muncesc, sunt în sărăcie sau în risc de sărăcie. Deloc întâmplător, statul român este campion în Europa la taxele imense pe care le pune pe salariile mici. Asta ca să ce? Să menținem un aparat bugetar imens, învechit și total disfuncțional. Cât am fost ministru am început tăierea posturilor din ministerul economiei cu 30%. După ce am plecat, nu doar că reorganizarea a fost oprită, dar noua alianță PSD-PNL au mărit iar numărul de posturi. Putem avea salarii mai mari în România. Putem avea locuri de muncă bine plătite în România. Putem să avem sute de mii de români care se întorc să muncească în România. Dar nu atâta timp cât statul pedepsește munca. Statul trebuie să-și reducă cheltuielile și să reducă impozitarea muncii”, încheie vicepreședintele USR.

 

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară