Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cîțu cere miniștrilor, să prezinte public execuția bugetară a ministerelor

Gabriela M Bogdan, 30 iulie 2021, Ora 10:50

  • print
  • |
citu-cere-mini-trilor-sa-prezinte-public-executia-bugetara-a-ministerelor-48935-1.jpg BREAKING NEWS

 

Prim-ministrul Florin Cîțu a scris pe Facebook, joi, că se așteaptă ca fiecare ministru să prezinte public execuția bugetară, în următoarele zile. Șeful guvernului a mai spus că acesta reprezintă un „indicator esențial” pentru evaluarea profesionalismului miniștrilor.

„Zilele acestea am fost întrebat foarte des despre execuţia bugetară a fiecărui minister. Românii trebuie să ştie cum sunt cheltuiţi banii publici. Mă aştept ca, în următoarele zile, fiecare ministru să prezinte public execuţia bugetară pentru ministerul pe care îl conduce. Este imperativ să fim transparenţi.

Românii trebuie să ştie stadiul de execuţie al fiecărui proiect pentru care s-au cerut bani la începutul anului. Execuţia bugetară este un indicator esenţial pentru evaluarea profesionalismului fiecărui ministru din Guvernul pe care îl conduc”, a scris Cîţu, pe Facebook. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:27
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară