Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Circareasa cu creier de gaina galica , Clotilde Armand pune piedici "electorale" Primariei Sectorului 1

Valentina Popescu, 13 august 2020, Ora 09:12

  • print
  • |
circareasa-cu-creier-de-gaina-galica-clotilde-armand-pune-piedici-electorale-primariei-sectorului-1-48196-1.jpg BREAKING NEWS

În momentul în care a apărut pe scena politică de la noi, Clotilde Armand a fost prezentată de USR drept marea salvatoare a României. Pe principiul, dacă noi nu ne descurcăm singuri, haideți să importăm o franțuzoaică cu viziuni „europene”, care să ne învețe pe noi cum să facem lucrurile bine.

 

Treptat, imaginea în care Clotilde Armand a fost învelită de cei din USR a început să se deterioreze, iar adevărata față a acesteia a început să iasă treptat la iveală. Astfel, valorile europene ale acesteia nu mai par de mult, nici ele, atât de europene cum se doreau a fi prezentate electoratului, potrivit unui material realizat de Ziarul de Investigaţii.

După ce a pierdut  primăria Sectorului 1, în favoarea lui Dan Tudorache, Clotilde Armand s-a reorientat strategic spre Parlamentul European, după o tură scurtă prin Consiliu, unde a pus tot felul de piedici unor proiecte ce-ar fi venit în sprijinul comunității din Sectorul 1. Cum alegerile locale ne trag din nou de mânecă, după un silentio stampa ca la carte, demn de dicționar, Armand a început din nou să prindă glas, denigrând tot ce nu are legătură cu persoana ei sau „valorile" ei.

Multă lumea ar putea spune că aşa e în politică, dar, pentru un om care se vrea a fi trup și suflet sectorului pe care își dorește să-l administreze, tăcerea ei de până acum pare suspicioasă. Totuşi, Clotilde Aramand pare să se fi reactivat acum, odată cu apropierea alegerilor. Întrebarea care se pune este dacă nu cumva un om dedicat cu adevarat ar fi trebuit să fie prezent constant în viețile cetățenilor, nu numai în preajma alegerilor? Este o întrebare pe care noi toți ne-o adresăm. Răspunsuri există, la fel cum există și adevăruri nespuse, adevăruri neștiute de cetățeni. Un om demn de primărie încearcă să găsească soluții, nu să pună piedici celor care le găsesc.

Un exemplu concludent în acest sens îl reprezintă situația întâmplată în luna februarie, atunci când România se afla abia la începutul pandemiei de Coronavirus. În acele vremuri, primăria Sectorului 1 s-a adaptat, dând dovadă de inovativitate și a pus la dispoziție holtere, adică sisteme de monitorizare. În sprijinul acestei acțiuni au venit atunci medici, specialiști, și chiar Ministerul Sănătății, condus la acea vreme de Victor Costache, care a susținut la rându-i faptul că ideea nu e deloc rea. Mai mult decât atât, între Ministerul Sănătății condus de un liberal și Primăria Sector 1 este semnat un Memorandum prin care holterele sunt date spre folosință Ministerului, ca o contribuție a primăriei S1 pentru combaterea COVID-19. S-au lăsat la o parte diferențele politice și s-a acționat pentru binele populației.

Cu toate astea, USR, prin Clotilde Armand, a continuat să pună piedici și să considere că circul politic este mai important, implicând DNA-ul în povestea asta. Firește că holterele nu vindecă COVID-19! Acest lucru nu a fost insinuat de nimeni. Nu de Primăria S1, nu de Ministerul Sănătății. Holterele au ca prim obiectiv monitorizarea. S-a știut încă de la început. Dacă acestea ar fi avut ca scop vindecarea și eliminarea virusului, credeți că acum România se mai confrunta cu această problemă?

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară