Stanga
Dreapta

Ciolacu îi cere explicații lui Predoiu pentru pragul de abuz în serviciu

Gabriela M Bogdan, 4 aprilie 2023, Ora 12:30

  • print
  • |
ciolacu-ii-cere-explicatii-lui-predoiu-pentru-pragul-de-abuz-in-serviciu-51595-1.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, despre pragul la abuzul în serviciu, că sprijină propunerea venită de la specialiștii din Ministerul Justiției: Cătălin Predoiu, „fiind ministrul Justiției, să explice de ce a venit cu propunerea de 9.000 de lei și cum este abordarea”.

„Atât eu cât și prim-ministrul Nicolae Ciucă am spus că sprijinim propunerea venită de la Ministerul Justiției, care este o propunere venită de la specialiști din Justiție. Dacă s-a schimbat ceva, nu am nicio problemă, putem să propunem și un euro, nu asta este important”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că a discutat despre prag doar cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, nu și cu alți lideri liberali.

„Am vorbit cu președintele PNL și amândoi am decis că susținem propunerea ministrului Justiției. Eu cu domnul Nicolae Ciucă nu am vorbit despre o sumă, am vorbit despre o propunere a Ministerului Justiției. Nu mă întrebați pe mine ce s-a schimbat. Eu v-am spus ce am susținut public. Colegii au fost informați de către domnul Predoiu, și domnul Predoiu, normal, fiind ministrul Justiției, să explice de ce a venit cu propunerea de 9.000 de lei și cum este abordarea. Susțin varianta specialiștilor, nu a Ministerului Justiției”, încheie Ciolacu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară