Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cine eşti tu purcea diformă să decizi în locul celor care vor să se vaccineze ? Această creatură penală Diana Șoșoacă , trebuie băgată urgent la puşcărie

Claudia Ioana, 15 septembrie 2021, Ora 16:18

  • print
  • |
cine-esti-tu-purcea-diforma-sa-decizi-in-locul-celor-care-vor-sa-se-vaccineze-aceasta-creatura-penala-diana-o-oaca-trebuie-bagata-urgent-la-puscarie-49323-1.jpg BREAKING NEWS

Prea multă vreme mahalagioaica aceasta a încălcat legea şi a fost iertată. Să împiedici accesul într-o secţie de vaccinare, practic, să iei un drept al omului, e foarte grav. Cine e femeia asta de crede că are dreptul de a decide în numele altora şi a le impune părerea ei?! Şi mai ales: CE E ÎN CAPUL susţinătorilor săi? Helloooou! Prea târziu, prea lent, dar în cele din urmă, Şoşoaca a primit ce merită: un dosar penal. În sfârşit!

„La nivelul Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție precum și a formulării unei plângeri de către o instituție publică, a fost înregistrat la data de 9.09.2021 un dosar penal având obiectul la care faceți referire, în care se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 din Codul Penal și de tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

 

 

Sâmbătă, când a avut loc protestul, nu s-a vaccinat nimeni, a transmis directorului Direcției de Sănătate Publică din Iași, doctorul Vasile Cepoi. Ușile centrului au fost blocate de protestatarii conduși de Diana Șoșoacă.

Însoţită de mai mulţi simpatizanţi, sosiţi în comuna ieşeană cu autoturisme înmatriculate în Arad sau Bucureşti, Diana Şoşoacă a făcut un scandal de proporţii chiar la uşa cabinetului în care cetăţenii localităţii urmau să intre pentru a se imuniza.

Protestul spontan pus la cale de Şoşoacă a fost transmis live pe Facebook vreme de 40 de minute, timp în care au putut fi auzite mesaje precum „Jos masca, jos masca”, „La puşcărie, primarul la puşcărie” sau „Cea mai mare minciună a secolului”. Protestul a luat proporţii cu rapiditate şi s-a transformat într-un scandal în toată regula, ajungându-se inclusiv la înjurături şi scandări rasiste.

Poliția a anunțat și ea că a demarat o anchetă, fără a furniza alte detalii, în condițiile în care senatoarea Diana Șoșoacă, însoțită de alte persoane a împiedicat procesul de vaccinare din Răchiteni, a agresat persoane care doreau să se vaccineze și a culminat cu agresarea personalului medical.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a reacționat miercuri în urma incidentelor de la Răchiteni. CNCAV și-a exprimat ”dezaprobarea” față de gestul senatoarei și i-a îndemnat pe cei agresați să sesizeze „instituțiile abilitate imediat”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:54
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară