Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Aroganţa guvernatorului BNR:”Nimeni nu a luat credite cu pistolul la tâmplă în România”

Claudia Ioana, 2 decembrie 2022, Ora 11:31

  • print
  • |
aroganta-guvernatorului-bnr-nimeni-nu-a-luat-credite-cu-pistolul-la-tampla-in-romania-51296-1.jpg BREAKING NEWS

 

Românii trăiesc cea mai grea perioadă de după revoluție. Economia se clatină de luni bune, iar repercursiunile sunt resimțite adânc de români. Din nefericire, oficialii nu vin cu vești nici măcar încurajatoare în acest sens.

Mugur Isărescu, arogantă la adresa românilor

Românii au fost năpădiți de numeroase scumpiri în ultima perioadă. Facturi uriașe la gaze și curent, creșteri de preț la alimente, dar și rate dublate. Responsabilă în acest sens este inflația și creșterea ROBOR.

Astfel numeroase persoane s-au trezit în imposibilitatea de a-și mai achita ratele bancare.În disperare de cauză consumatorii s-au adresat unităților bancare pentru a identifica soluții în acest sens.Din păcate se pare că nici oficialii nu au cum să găsească o variantă echitabilă legată de acest aspect.

Mai mult Guvernatorul Băncii Naționale a României a oferit explicații neașteptate în acest sens.

Mugur Isărescu a fost întrebat  despre situația celor cărora ratele bancare le depășesc încasările.

Oficialul l-a oferit un răspuns cat se poate de revoltător susțin mulți dintre românii care au făcut credit la bancă.Mai concret Guvernatorul BNR e susține că cetățenii nu au fost obligați să ia credite bancare.

„În mod normal, fiecare trebuie să-și facă niște calcule. Nu există soluție generală decât dacă am fi sărit calul cu rata de politică monetară, dacă ne-am fi dus spre 11-14%. Fiecare să-și facă calculele cum crede de cuviință. Nimeni nu a luat credite cu pistolul la tâmplă în România.”, a explicat acesta.

Dacă cei aflați în această cauză așteptau cu nerăbdare redresarea în viitor, veștile nu sunt deloc bune. Se pare că nici în primele luni ale anului viitor inflația nu va intra pe o pantă avantajoasă cetățenilor.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară