Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Amenzi pentru români de Revelion

Laurentiu Ion, 29 decembrie 2020, Ora 18:15

  • print
  • |
amenzi-pentru-romani-de-revelion-48380-1.jpg BREAKING NEWS

Raed Arafat anunță că oamenii legii vor fi pe stradă în noaptea dintre ani și vor amenda drastic românii care nu respectă restricțiile impuse de autorități.

România va fi în stare de alertă în noaptea de Revelion, prin urmare trebuie respectate toate măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Deplasările sunt interise după ora 23:00 în toată țara și în noaptea de Revelion. După ora 23, este nevoie de declarație pe propria răspundere și un motiv întemeiat pentru a ieși pe stradă. Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise în noaptea dintre ani.

Raed Arafat îi sfătuiește pe români să rămână acasă de Revelion, iar conform acestuia, persoanele care organizează petreceri în apartament o fac o e propria răspundere. Persoanele care nu respectă măsurile impuse de autorități pot fi amendați cu sume cuprinse între 500 și 2.500 lei. În plus, s-ar putea alege cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

“Pare ciudat ce spun, dar chiar dacă ai invitat pe cineva, să se poartă mască, dar nu s-a pus o limită de persoane aici. Petrecerile, aniversările şi sărbătorile sunt interzise. Dacă cineva totuşi riscă şi vrea să facă ceva în interiorul domiciliului, atunci pe răspunderea lui face acest lucru. Noi nu putem să mergem să spunem că interzicem ceva în interiorul domiciliului”, a spus Raed Arafat, șeful DSU.

De asemenea, șeful DSU susține că românii pot ieși pe balcon pentru a vedea artificiile sau se pot uita la televizor.

“Sunt convins că unii vor ieși în fața blocului, dar să iasă cu mască. Deci, nu concerte, nu petreceri, așa ceva nu va fi posibil. Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”, a mai spus Raed Arafat.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:38
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară