Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Alina Gorghiu îl atacă pe Ludovic Orban, acuzându-l că vrea răul partidului

Gabriela Mihai, 8 septembrie 2021, Ora 11:21

  • print
  • |
alina-gorghiu-il-ataca-pe-ludovic-orban-acuzandu-l-ca-vrea-raul-partidului-49270-1.jpg BREAKING NEWS

 

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, susține că oameni care doresc răul PNL nu se află doar în afara partidului, ci și în interiorul acestuia, făcând trimitere, evident, la președintele PNL, Ludovic Orban, cel care a jucat diferit față de partid și a înlesnit moțiunea de cenzură a celor de la USR-PLUS și AUR.

 

”Uneori, cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior. Și fac cot la cot eforturi comune cu alianța AUR+USR PLUS, ca să pice guvernul condus de PNL.

Cred însa ca aceasta monumentală eroare va avea consecințe politice.

Între timp, noi, toți ceilalți din partid, apărăm PNL și acest guvern. Nu oricum, ci cu Florin Cîțu prim-ministru și respectând ceea ce am promis electoratului nostru: o guvernare eficientă și fără PSD, adversarul nostru tradițional.

Iar 25 septembrie va fi momentul adevărului. Și pentru cei care apără guvernul, dar mai ales pentru cei care vor să scoată PNL de la guvernare.

Eu văd o guvernare de dreapta, cu oameni mai puțin emoționali, dar de dreapta. PNL-USR-UDMR va fi formula. Sunt convinsă de asta.

 

 

EDITORIAL

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

  Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de tovărășica sa de viață, Irina Tănase, anunță presa tabloidă. Fostul lider al PSD ar fi plecat de acasă și ar fi trimis un SMS de adio. Totuși, nu e clar dacă despărțirea e temporară sau definitivă. Cel care și-ar fi băgat coada între cei doi ar fi Codrin Ștefănescu, lacheul favorit al lui Dr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:26
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă