Stanga
Dreapta

AGENTIA NATIONALA PENTRU RESURSE MINERALE – fieful Baronului de Neamt si al social - liberalilor

Claudia Ioana, 11 noiembrie 2020, Ora 13:13

  • print
  • |
agentia-nationala-pentru-resurse-minerale-fieful-baronului-de-neamt-si-al-social-liberalilor-48315-1.png

 

Urmare articolelor precedente, mai multi oameni de bine ne-au trimis noi informatii si date cu privire la matrapazlacurile personajelor deja celebre, NICOLAE TURDEAN – NICK THE SHORTMAN si ELENA SAVA CARAMALAU – NUTA PALMUTA, fiind datori ca de obicei, sa le facem cunoscute cititorilor nostri.

 

NICOLAE TURDEAN – NICKY SHORTMAN, presedinde al institutiei, venit pe filiera social - liberalilor din ALDE, printr-un santaj la guvernul liberal privitor la motiunea de cenzura din primavara acestui an, cunoscut farseur si gargaragiu, gropar al minelor si partas multi ani la inchiderea activitatilor si al companiilor miniere, si-a luat rolul in serios, facand echipa trup si suflet cu ELENA SAVA CARAMALAU – NUTA PALMUTA, NINEL PAIANJEN – NINI RECORDER si echipa baronului nemtean, plantata de trio-ul GIGI DRAGOMIR – CARMANGIERUL, DORINEL URSARESCU – CONDAMNATUL si VASILE GILDO DANIEL – MILITIANUL.

 

Echipa BARONULUI de NEAMT, IONEL ARSENE, constituita rapid in 2017 – 2018, completata pentru protectie informativa cu fostul ofiter de sri THEODOR EUGEN, a reusit performanta prin coruptie, amenintari si in general prin toata gama de actiune a statului paralel, sa populeze institutia cu temiri-cine, in general din privat si cu legaturi zona serviciilor, in special pe segmental economic si ulterorior pe cel de specialitate, cu sprijinul nemijlocit al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, agentie condusa evident, de la distanta din judetul Neamt, prin fica dnei. Senator ARCANU.

 

Printr-o curatenie de fatada, NICOLAE TURDEAN s-a debarasat de persoanele compromise si cu probleme de natura justitiei, inclusiv celei militare, pastrand suportul Baronului de Neamt, prin DOINITA ISACHE, CORNELIU EUGEN NEGRET si BOGDAN STOIAN, controland astfel directia economica si biroul juridic.

 

Directia economica, condusa pana mai azi prin delegare de competente de catre anonimul BOGDAN STOIAN, venit de pe undeva din Ilfov, din zona serviciilor si produselor medicale, probabil expert in achizitii, este populata si azi de pleiada de doamne si domnite, inclusiv pe la compartimentul de resurse umane si cel  administrativ, de catre persoane si personaje recuperate de GIGI DRAGOMIR – CARNATARUL si doctorul in sensuri giratorii VASILE GILDO DANIEL - MILITIANUL.

 

Biroul juridic, este condus nemijlocit de catre DOINITA ISACHE, venita prin transfer de la un ONG, cu sotul ceva sefulet pe la Sindicatul politistilor lui MITICA COARNA, viitor deputat PSD de Calarasi. Alaturata Doinitei se gaseste MADALINA BARBU, avocat in barou fara clienti, dar avand calitatea unei vechi prietenii de familie cu dna. jurist consult.

 

In cercul constituit prin functiile ocupate  succesiv in institutie, de consilier personal, director si functionar de executie il gasim pe omniprezentul CORNELIU EUGEN NEGRET, cu o carierea legata de licitatiile de pe la Ministerul Transporturilor, si ceva sulfuros pe la BANCA FEROVIARA.

 

Amintim aici si persoanele de la compartimentul de resurse umane, SABINA PLESU – 2015 si ANDREI PASCAL, ambele cu radacini la VASILE GILDO DANIEL - MILITIANUL, cel care a incasat de la institutie indemnizatia de doctor in sensuri giratorii si a carui teza de doctorat se afla pe masa comisiei de cercetare a plagiatelor.

 

NICOLAE TURDEAN mai nou NICKY AUSTRALIANUL, trebuie sa lamureasca actiunile legate de societatile BAITA  si AFCR, cea reprezentata de ANDREI PRALEA, precum si strangerile de mana si imbratisarile care au loc in mod current undeva pe strada poloneza. Nu e nevoie sa amintim inducerea in eroare a burselor de catre VAST precum si niste parteneriate si participatii cu legaturi in judetul Neamt.

Micutul minier mai are ceva actiuni in zona RUSCHITA, derulate prin varul EUGENIO NEGRU, printr-o incercare de a avea sprijinul ramanerii in functie din partea unor grei din fostul PDL, actiune care se regaseste si asupra unor perimetre din runda 100.

Mare expert in devenire pe zona banatului, NICOLAE TURDEAN – NICKY SHORTMAN PATACHON, subit interesat de apele tamaduitoare, deh ca la 70 (saptezeci) de ani, isi pregateste sejururi de tratament de 18 zile, inclusiv in constructii si stabilimente hoteliere care, zice-se apartin unui fost candidat la Consiliul Judetean.

 

Cheia de bolta a acestui palavragiu o reprezinta contractul cu privire la supravegherea balastierelor, cel supervizat de ELENA SAVA CARAMALAU – NUTA PALMUTA, cam de 150.000 lei doar anul acesta, semnat si promovat insa de catre niste fraieri. TBS a ridicat deja niste drone si ce sa vezi imediat a venit inspectia din DEVA, ALBA IULIA SI CLUJ.

Sugeram celor care fac platile din fondurile de TT sa ia lumina de la eminenta cenusie NINEL PAIANJEN – NINI RECORDER, ocazie cu care sa ceara ca si amintire, fisierele aferente consultatiei juridice.

 

Mai nou, in zilele din urma NICOLAE TURDEAN – NICKY SHORTMAN PATACHON, s-a impaunat cu lucruri care nu ii apartin si care ii apartin de drept si de fapt, in mare parte lui BEBITA OFFENBERG si baietilor de la Ministerul Economiei.

In viitor ne vom ocupa de intentiile acestui personaj caraghios legate de halde de steril si iazuri de decantare, precum si de presiunile pe care le face in mare parte prin interdediari asupra companiilor miniere, inclusiv de promisiunile facute celor de afara.

 

ELENA SAVA CARAMALAU – NUTA PALMUTA, cea prinsa cu copiuta, cea fara de scoala, delatoare si beneficiara a delatiunilor, urmareste sa se inscauneze pe un post de conducere, pentru a fi de folos si viitorului presedinte, fiind constienta ca timpul lui NICKY se scurge, evident ca ne referim la timpul biologic.

Acesta diva a geologie romanesti, experta in accesarea neautorizata a serverelor, calculatoarelor si casutelor de email ale angajatilor (oare ADS este in tema?), mai nou beneficiaza in numele si pentru micutul sef mare, de tehnica plantata ilegal de catre amici lui VASILE GILDO DANIEL – MILITIANUL si fostul ofiter de sri THEODOR EUGEN.

Oare NUTA PALMUTA - COPIUTA are acces si la listing-ul convorbirilor telefonice ale angajatilor?

Iarasi intrebam daca ADS are cunostinta de acesta.

 

Stiindu-se in mod public ca numitei i-a fost refuzat, in mod repetat accesul la documente secrete de stat, NICK THE SHORTMAN, NINI RECORDER si 2015, au dresat o gaselnita in pandemie pentru a o pozitiona pe NUTA PALMUTA - COPIUTA, fosta printre altele si figuranta topograf, in pozitia de semnatar al licentelor de explorare si de exploatare, motivul fiind lesne de inteles.

Astfel pe fondul aratat, licentele miniere se vor analiza si semna dupa voia atotstiutorului NICOLAE TURDEAN.

 

Mai precis s-au organizat niste concursuri astfel:

-          La directia economica, pentru BOGDAN STOIAN, ca se vorbeste ca fostul partid de guvernamant va reveni la putere si deci reintoarcerea triumfala a lui GIGI DRAGOMIR – CARNATARUL si camarila

-          La directia control pentru un amic al lui NICOLAE TURDEAN – NICKY SHORTMAN PATACHON, omul numar care se numeste MICHAIEL MELCZER, exponent proeminent al social liberalilor de la ALDE pe judetul Hunedoara, fost consiler al ministrului Energiei in guvernarea PSD – ALDE

-          La directia minerit, prin promovare (sic) a NUTEI PALMUTA COPIUTA, in special pentru actiunea ARHIVIS REDIVIVUS

 

In comisii si comitete vor fi SORINEL GAL - GAZARUL, LIVIUS NICOLAUS – APA, avocata jurist consult si de ce nu, omul expert in aranjamente si plastografiere CORNELIU EUGEN NEGRET.

La subiecte ni s-a sugerat sa fie inlocuiete cele cu egalitatea de sanse si urmatorul de pe lista, cu versurile baladei PE DRUM TRECEA O BRISCA, subiect cunoscut inclusiv de catre candidati si fredonat de zor si cu umor pe holurile institutiei.

 

Lasand gluma la o parte, amintim prim -  protectorului IONEL DANCA ca NICOLAE TURDEAN este cu picioarele in doi pantofi, pantoful de Neamt si pantoful ALDE care nu mai este, prin absorbtie si ca groparul mineritului ii v-a baga pe naivii liberali cu OISTEA-N GARD, atunci cand se vor astepta mai putin.

 

Faptele sunt reale, unele personaje la fel, alte fictiune, prezentul este un pamflet si trebuie citit ca atare.

 

Vom reveni.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară