Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Adevarata fata a candidatului PNL-USR-PLUS la primaria sectorului 6 Mihai Deneș : Ciprian Ciucu un neofit schiop al politicii din sector

Claudiu Constantin, 6 septembrie 2020, Ora 19:30

  • print
  • |
adevarata-fata-a-candidatului-pnl-usr-plus-la-primaria-sectorului-6-mihai-dene-ciprian-ciucu-un-neofit-schiop-al-politicii-din-sector-48217-1.jpg BREAKING NEWS

 Mihai Deneș, a lansat un atac extrem de dur la adresa candidatului susținut de alinața PNL-USR-PLUS, Ciprian Ciucu.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Mihai Deneș susține că se simte”obligat” să reacționeze după declarațiile lui Ciprian Ciucu.

”În urma mai multor articole denigratoare și intervenții televizate de tip infantil ale lui Ciprian Ciucu PNL, mă simt obligat să reacționez menționand următoarele, pentru că merităm cu toții să știm adevărul:

Încep prin a-ți aminti, Ciprian Ciucu, că am avut acum două luni o întâlnire în care ți-am propus să avem un proiect comun pe dreapta eșicherului politic, în care am căzut de acord asupra candidaturii mele ca INDEPENDENT și tu, Ciprian Ciucu, ai fost bucuros pentru că asta iți favoriza negocierea cu USR în sectorul 6 și că, plecându-i voturi către mine, îl scoteai complet în decor pe candidatul USR (Gâdiuță), despre care ai spus că neavând nici o carieră și nici un fel de cunoștințe, nu are cum să candideze pentru poziția de Primar la 6 și că îl vei crește , ulterior. Mă întreb acum, cum să îl crești pe cineva (Gâdiuță USR), când tu însuți ești un neofit șchiop al politicii din Sectorul 6 și cum se face că de fiecare dată când iți ascult punctele de vedere amărâte mă gândesc la sărăcia argumentelor unui începător ? Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine .

Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism. Și asta doar pentru faptul că tu ești Ciprian Ciucu din Sectorul 6 ; după această întâlnire, nu ai mai dat niciun semn de viață, în aroganța ta crezând că voi sta planton la ușa ta, implorându-te să ma pui pe lista de Consilieri Locali PNL, bineînțeles undeva după poziția 25, cu mare indulgență. Dacă ai crezut asta, chiar că ești novice in acesta activitate numita politica.

 Vreau sa știi că pentru mine politica este un angajament moral, un pact cu bază etică între alegători și alesul lor, prin intermediul căruia voi putea face bine cetațenilor și nu o meserie din care tu speri să trăiești. Eu am un C.V. și o prodigioasă carieră de care sunt extrem de mândru și nu am avut nevoie ca pentru subzistență să apar ca tine pe site-uri de investigații în scheme de dizolvare in neant a banilor europeni și guvernamentali împreună cu prietenul tău Ghinea, scheme in care, logic, după mintea voastră, v-ați băgat și soțiile. Probabil că acesta este stilul de management financiar pe care îl propui și Primariei Sectorului 6, sper că ai trecut asta pe flyer-erele pe care le împarți prin sector. Totodată iți reamintesc că eu lucrez în PRIVAT și tu NUMAI LA STAT ȘI ÎN LEGATURĂ CU BANII STATULUI, asta ca să te liniștești puțin cu diatribele la adresa mea, liberalule „de stat”!”, scrie candidatul independent pe facebook.

Acesta a abordat și subiectul plecării din USR. Mihai Deneș susține că nu a fost dat afară din partid, ci el a ales să plece dup ce s-a simțit ”scârbit de anomia si dislexia generalizată de acolo”.

„3. Nu USR m-a dat afară din Filiala de Sector, eu am plecat scârbit de anomia si dislexia generalizată de acolo.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:41
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă