Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Acuzații incendiare la adresa lui Cătălin Tolontan.” A prestat și el pentru interlopi”

Bogdan Ionescu, 18 octombrie 2020, Ora 16:24

  • print
  • |
acuzatii-incendiare-la-adresa-lui-catalin-tolontan-a-prestat-i-el-pentru-interlopi-48287-1.jpg BREAKING NEWS

 

Acuzații incendiare la final de campanie electorală pentru alegerile locale. Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii “Dosar de politician”, ii aduce critici dure, pe pagina sa de Facebook, ziaristului de la cotidianul ” Libertatea”, Cătălin Tolontan.

Legătura dintre interlopul Mitrache Câine, omul clanului Sportivilor și Tolontan

Silviu Mănăstire a scris următoarele pe pagina sa de Facebook:

“ .Am aflat că deontologul Tolontan se interesează de viața mea privată și de obiceiurile mele gospodărești. De exemplu, nu îmi place să țin gunoiul în ghene ilegale.

Pentru că Tolontan îmi caută prin gunoaiele mele private (la propriu) am găsit și eu una din înregistrările care dovedesc interacțiunea dintre interlopul Mitrache Câine, omul clanului Sportivilor, cel cu hogeagul ilegal din parcul Orășelul Copiilor, și deontologul Tolontan. Mitrache Câine își amenința rivalii din parc cu dezvăluiri făcute de Tolontan în Libertatea. Ceea ce s-a și întâmplat”

“Tolontan a prestat și el pentru interlopi, așa cum din păcate a făcut și Nicușor Dan”

Nicușor Dan a continuat seria criticilor la adresa lui Nicușor Dan. “Avem așadar dovada că Mitrache Câine a fost sursă de presă a “așa-ziselor dezvăluiri” făcute de Tolontan în Libertatea. Și că o parte din presă a făcut și ea lobby pentru gruparea de dubioși din jurul lui Mitrache, din care se remarcă fostul șef al agenției naționale Antidrog, Costi Negoiță. Care șef de poliție are nevasta taman administrator la Piața Reșița, epicentrul traficului de țigări și droguri din sectorul 4.
O dedicație pentru Tolontan, căutătorul în gunoaie…”, a scris Silviu Mănăstire.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:06
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă