Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Medicul Radu Crișan: Cei care vor muri în valul patru de COVID sunt cei care refuză vaccinarea

Gabriela M Bogdan, 9 august 2021, Ora 11:53

  • print
  • |
medicul-radu-cri-an-cei-care-vor-muri-in-valul-patru-de-covid-sunt-cei-care-refuza-vaccinarea-49024-1.jpg BREAKING NEWS

 

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, medicul Radu Crişan, afirmă că România este în valul patru al pandemiei și adaugă că începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii COVID.

Medicul Radu Crișan face un apel la oameni să se vaccineze. „Trebuie să vă vaccinaţi, pentru că şi România, dar şi întreaga lume, este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină de SARS-COV-2, tulpina Delta (…). Din păcate, iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii COVID”, transmite medicul, într-un clip video postat pe Facebook.

Medicul crede că în valul patru vor fi afectaţi cei care refuză vaccinarea.

 Cei care vor muri în valul patru de COVID, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi, că autorităţile şi medicii îi invită să se vaccineze. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave şi ajung la ATI din România sunt cei care acum râd şi fac tot felul de glume, emit tot felul de teorii ale conspiraţiei (…). Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că e o plandemie. Radu Crișan:

 „Dacă vrem să fim din nou toţi într-o lume normală, mergeţi şi vă vaccinaţi”, a mai spus medicul Radu Crișan.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară