Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: EROARE MEDICALĂ GRAVĂ. CUM AU ÎNCURCAT PACIENȚII ȘI CE LE-AU FĂCUT

Gabriela M Bogdan, 15 iulie 2021, Ora 11:36

  • print
  • |
eroare-medicala-grava-cum-au-incurcat-pacien-ii-i-ce-le-au-facut-48746-1.png BREAKING NEWS

Eroare medicală gravă într-un spital din Ohio. Doctorii au făcut un transplant de rinichi pacientului greșit.

Eroarea medicală a avut loc pe 2 iulie, la University Hospitals, însă abia luni, 12 iulie, reprezentanții spitalului au făcut public incidentul și și-au cerut scuze. Spitalul a deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs greșeala colosală.

În urma incidentului grav, doi angajați ai spitalului au fost suspendați până la finalizarea anchetei. Din fericire, persoana la care a ajuns rinichiul este compatibilă cu organul donat şi urmează o perioadă de recuperare în spital.

Pacientul la care trebuia să ajungă organul, și care se află în stare gravă, este în continuare pe lista de așteptare până va fi găsit un alt donator compatibil. Spitalul din Ohio a realizat 95 de transplanturi renale în 2021 şi 194, anul trecut. Este pentru prima oară când se întâmplă un astfel de incident grav.

 

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară