Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Consumul de alcool și vaccinul Covid-19

Gheorghe George, 25 ianuarie 2021, Ora 09:00

  • print
  • |
consumul-de-alcool-i-vaccinul-covid-19-48425-1.jpg BREAKING NEWS

Șeful DSU, Raed Arafat, a spus dacă înainte și după momentul vaccinării împotriva Covid-19 poți consuma alcool. 

Raed Arafat, a fost întrebat la Antena 3, duminică seară, dacă „Înainte și după momentul vaccinării este adevărat că nu ai voie să consumi alcool?”.

Șeful DSU a răspuns că „eu n-am văzut o contraindicație de acest gen. Clar că alcool afectează sistemul imunitar în mod negativ, dar n-am văzut o contraindicație științifică să spună că dacă ai consumat alcool nu poți fi vaccinat.”

„N-am văzut așa ceva. Trebuie să vedem dacă se găsește sau dacă este doar folclor. Eu cred că e doar folclor.”, a completat Raed Arafat. 

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:33
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă