Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Avertisment îngrijorător: ”Nicio persoană fără imunitate nu va scăpa neinfectată”

Gabriela M Bogdan, 16 septembrie 2021, Ora 11:17

  • print
  • |
avertisment-ingrijorator-nicio-persoana-fara-imunitate-nu-va-scapa-neinfectata-49324-1.jpg BREAKING NEWS

 

Medicul Valeriu Gheorghiță trage un semnal de alarmă pentru toate persoanele care nu sunt imunizate. Potrivit acestuia, valul patru al pandemiei va face ravagii în România.

În ultimele 24 de ore, în România, au fost înregistrate 3929 de cazuri noi de coronavirus. Valeriu Gheorghiță a dezvăluit faptul că peste 80% dintre persoanele diagnosticate sunt nevaccinate. De asemenea, potrivit medicului, peste 92% din decese s-au înregistrat tot în rândul persoanelor nevaccinate.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a transmis un avertisment cu prvire la riscul extrem de mare de infectare al persoanelor care nu sunt imunizate.

”În următoarele luni, acolo unde există aglomerări de persoane, unde există interacțiune crescută și expunere frecventă la multe persoane, aproape nicio persoană care nu are niciun fel de imunitate nu va scăpa fără infecție.

Practic, este o altă cale de imunizare, însă cu consecințe dezastruoase asupra societății și asupra sistemului medical, vorbim de fapt de pierdere de vieți omenești și astea se previn prin vaccinare„, a explicat medicul”, a transmis Valeriu Gheorghiță.

Risc dublu de spitalizare pentru cei infectați cu varianta Delta

Persoanele infectate cu varianta Delta a coronavirusului prezintă un risc dublu de spitalizare pentru COVID-19 comparativ cu varianta Alfa, arată un studiu amplu publicat sâmbătă în revista The Lancet Infectious Diseases.

Cercetătorii de la Public Health England (PHE) şi de la Universitatea Cabridge au analizat cazurile clinice a 43.338 de persoane detectate pozitiv la COVID-19 în Marea Britanie, în perioada 29 martie – 23 mai 2021. Dintre acestea, 20 % (8.682) erau infectate cu tulpina Delta, iar restul de 34.656 cu tulpina Alfa.

Din totalul celor infectaţi, o persoană din cinci a fost internată cu COVID-19 după 14 zile de la testarea pozitivă la noul coronavirus. Dintre cei infectați cu varianta Alfa au fost internaţi 2,2 % (764 de persoane), în timp ce dintre cei infectaţi cu varianta Delta au fost spitalizaţi 2,3 % (196 persoane).

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară