Stanga
Dreapta

Aglomerație la centrele de vaccinare din Craiova. Oamenii au așteptat înainte de începerea programului

Gabriela M Bogdan, 29 septembrie 2021, Ora 11:34

  • print
  • |
aglomeratie-la-centrele-de-vaccinare-din-craiova-oamenii-au-a-teptat-inainte-de-inceperea-programului-49413-1.jpg

 

Creșterea explozivă a numărului de infectări, dar şi posibilitatea de a face a treia doză au readus aglomeraţia la centrele de vaccinare. La centrele de vaccinare din Craiova, oamenii au venit chiar de la prima oră și s-au așezat la rând chiar înainte ca acestea să se deschidă.

La centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din municipiul Craiova, încă de dimineață se formase o coadă la care așteptau 50 de persoane.

Oamenii au declarat că sunt îngrijorați de numărul mare de infectări cu Covid -19 din ultima perioadă și au venit să își facă prima doză de vaccin. Unii au venit cu programare, dar sunt și mulți care nu au programare.

La centrul de vaccinare așteaptă și persoane care vor să se vaccineze cu doza trei.

În Craiova, toate secțiile de terapie intensivă din spitale sunt ocupate la capacitate maximă, iar 90% dintre bolnavii care ajung să fie internați, în stare gravă, sunt nevaccinați.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară