Stanga
Dreapta

Incendiu într-o intersecție aglomerată din Capitală

Gabriela M Bogdan, 19 august 2021, Ora 12:18

  • print
  • |
incendiu-intr-o-intersectie-aglomerata-din-capitala-49127-1.png

 

Un tramvai s-a blocat pe șine, a fost învăluit de flăcări și apoi evacuat de urgență în zona Rahova din Capitală. Iar la distanță de numai câteva sute de metri, o cutie care găzduia echipamente ale Societății de Transport a luat foc. Incendiul s-a extins și la o mașină parcată alături.

 

Cutia care adăpostea echipamentele Societății de Transport București a început să scoată fum și a fost rapid cuprinsă de flăcări după-amiază, la o oră de vârf. Flăcările s-au extins rapid la o mașină parcată în apropiere, iar fumul negru s-a ridicat până la nivelul blocurilor de 10 etaje din intersecție.

Șofer: Nu m-am speriat, dar mi-a distrus mașina. Bară, far, capotă. Cam toată mașina, de la flăcări a sărit pe capotă, pe plafon.

Circulația a fost îngreunată cel puțin 3 ore în zona Sebastian, din cauza incendiului care a izbucnit la transformator. Zona a fost împrejmuită. Pompierii se asigurau că nimeni nu va fi pus în pericol.

Câteva sute de metri mai departe, un tramvai s-a blocat pe șine, după ce a fost învăluit de fum. Martorii au surprins scântei care ar fi putut duce la o tragedie.

Călătorii au fost evacuați imediat, iar vatmanul și câțiva șoferi care erau în trafic au intervenit rapid, cu stingătoarele.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară