Stanga
Dreapta

Exclusiv: Klaus Iohannis, mesaj : Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare, o Românie fără PSD

Marian Vasile, 18 octombrie 2019, Ora 09:19

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47632-1.jpg Exclusiv

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă dimineață, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, un mesaj pe pagina de Facebook în care invită românii la vot, deoarece „miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”.

Mesajul lui Klaus Iohannis:

„Dragi români,

Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.

Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD.

Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă.

Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.

Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”

La finalul mesajului se face și o trimitere către site-ul de campanie al președintelui în funcție, iohannis.ro, și este folosit hashtag-ul „#PentruRomâniaNormală”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară