Stanga
Dreapta

Exclusiv: Madam Clotilde Armand candidează la Primăria Sectorului 1

Marian Vasile, 18 octombrie 2019, Ora 08:34

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47621-1.jpg Exclusiv

 

Europarlamentarul grupului „Înnoim Europa”, Clotilde Armand, a fost aleasă să fie candidatul USR pentru Primăria Sectorului 1, la alegerile locale de anul viitor, potrivit unei postări pe Facebook a filialei de partid.

Ulterior alegerii, aceasta a afirmat că Sectorul 1 trebuie recâștigat, în contextul în care incompetența PSD a distrus administrația locală.

„Le mulțumesc mult colegilor din USR Sector 1 pentru încredere. Trebuie să recâștigăm Sectorul 1. Pentru că incompetența PSD a distrus destul, pentru că promisiunea din 2016 trebuie onorată”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Clotilde Armand a candidat din partea USR la Primăria Sectorului 1 și la alegerile locale din vara anului 2016, însăștigător a fost candidatul PSD Daniel Tudorache.

USR-PLUS își va desemna candidații comuni pentru alegerile locale, după prezidențiale, a decis alianța, duminică, în cadrul primei ședințe comune a Birourilor Naționale USR și PLUS. Până la alegerile prezidențiale, fiecare partid va desemna candidați proprii.

În cadrul partidului USR, au existat neînțelegeri legate de candidatul desemnat pentru alegerile locale. Unii membri nu sunt de acord cu propunerea lui Nicușor Dan, deoarece este candidat independent, nu face parte din partid.

USR se va întuni în Comitet Politic pe 30 noiembrie pentru a modifica statutul partidului, astfel încât formațiunea să poată susține și candidați independenți la alegeri, respectiv pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Pe 16 septembrie, deputatul Nicuşor Dan a anunţat că s-a înscris în cursa internă a USR Bucureşti pentru alegerea candidatului pentru Primăria Capitalei.

De asemenea, Vlad Voiculescu este candidatul PLUS la alegerile pentru Primăria Capitalei

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară