Stanga
Dreapta

Exclusiv: Teapa lui Dan Barna. A votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere

Laurentiu Ion, 10 octombrie 2019, Ora 18:21

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47606-1.jpg Exclusiv

Dan Barna, liderul USR, a declarat că moțiunea de cenzură a trecut și asta „este o victorie pentru România pentru că intrăm în logica însănătoșirii”. Dan Barna a reiterat că partidul condus de el va susține o guvernare PNL, dar „soluția corectă reprezintă alegerile anticipate”.

„Faptul că am reușit să dam jos un guvern care nu mai reprezenta pe nimeni e un pas important. Bugetul va fi adoptat.

În momentul de față, actuala guvernare rămâne una de administrare a țării, vor urma consultări și vom vedea ce soluții tehnice avem.

Dacă PNL vor decide să-și asume o guvernare minoritară o vom susține pe aceasta. Soluția corectă sunt alegerile anticipate.

România capătă încredere ca să ne facem bine acum și nu peste un an. Este o victorie pentru România pentru că intrăm în logica însănătoșirii”, a declarar Dan Barna, liderul USR.

„Guvernul Dăncilă nu mai e. A intrat în istorie şi foarte sus în topul Cabinetelor incompetente de care această ţară a avut parte. Nu e niciun motiv să sărbătorim. Fiecare zi pe care martorii lui Dragnea au petrecut-o în Palatul Victoria a fost o zi pierdută. Lecţia pe care trebuie să o reţinem e că niciodată acestor oameni nu trebuie să li se mai dea şanse. Nu fac decât să fure, ce nu fură distrug şi ce nu pot distruge compromit. Nu am votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere. Nu am votat pentru guverne care să continue criza politică. Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei. Privim spre viitor. Soluţia sunt anticipatele. Ne întoarcem la popor, poporul are întotdeauna dreptate", scrie Barna pe Facebook.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară