Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Pentru evitarea unui dezastru Dan Voiculescu propune o măsură simplă dar esențială în economie

Bogdan Ionescu, 23 martie 2020, Ora 15:27

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47958-1.jpg BREAKING NEWS

.

Într-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu spune că taxarea muncii ar trebui redusă semnificativ, pentru a putea preveni un val de concedieri.

”În prezent, în România taxele și impozitele depășesc 40% din salariul brut. Concret, pentru ca angajatul să primească “în mână” 2000 de lei, angajatorul plătește la stat (pentru sine și pentru angajat) aproape 3500 de lei.

Pentru a preveni un val de concedieri cu un efect de domino asupra întregii economii naționale, este necesară reducerea imediată a taxării muncii la 20% din salariul brut în perioada stării de urgență. Ulterior, după renunțarea la starea de urgență, acest prag să nu depășească 30% pentru încă cel puțin 12 luni”, spune Dan Voiculescu.

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:08