Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro DĂNCILĂ vrea să atragă voturi și de la cei care „au votat PNL în primul tur”

Marian Vasile, 17 noiembrie 2019, Ora 19:55

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47695-1.jpg Exclusiv

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, susţine că va prelua din programul contracandidaţilor săi care nu au intrat în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi speră că va primi voturi şi de la „cei care au votat PNL în primul tur”.

Viorica Dăncilă a declarat la Buzău că va ţine cont „de obiectivele tuturor partidelor politice”.

„Mi-am manifestat respectul pentru toţi contracandidaţii, o să preiau din programul contracandidaţilor mei, chiar dacă nu au intrat în turul doi, preşedintele României trebuie să ţină cont de obiectivele fiecărei formaţiuni politice, trebuie să fie preşedintele tuturor românilor”, a afirmat candidatul PSD.

Dăncilă a mai declarat că „nu trebuie să uităm că Partidul Naţional Liberal este partid naţional, nu partid extremist liberal”.

„Cei care au văzut discursul candidatului Iohannis nu se regăsesc în el, pentru că astăzi spune că trebuie să dispară PSD-ul, mâine va spune că trebuie să dispară USR-ul, în altă zi va trebui să dispară UDMR-ul sau Pro România. Această atitudine din partea unui preşedinte nu este o atitudine proeuropeană, nu este o atitudine care se reflectă într-un fel postura de preşedinte”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Aceasta a făcut un apel la cei care au votat PNL în primul tur să-şi schimbe opţiunea

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară