Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mesajul preşedintelui Partidei Romilor “Pro-Europa”, Nicolae Păun, către cetăţenii români de etnie romă înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale

Claudiu Constantin, 17 noiembrie 2019, Ora 10:15

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47692-1.jpg BREAKING NEWS

 

În calitate de preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor “Pro-Europa”, organizaţia reprezentativă a romilor în Parlamentul României, mă simt obligat să transmit un mesaj către toţi cetăţenii români de etnie romă.

Al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din data de 24 noiembrie 2019 este extrem de important pentru toţi cetăţenii acestei ţări, așadar vă rog să nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni. Votul fiecăruia dintre dumneavoastră trebuie să fie liber exprimat, nu o “marfă” care poate fi cumpărată în beneficiul altor persoane.

Vă îndemn cu tot respectul, dragi cetăţeni români de etnie romă, să ieşiţi în număr cât mai mare la vot și să vă exercitați acest drept democratic fundamental.

Consider că cea mai importantă îndatorire morală și socială a unei persoane, indiferent de etnie şi statutul social, este aceea de a vota în cunoştinţă de cauză şi de a apela la propria evaluare atunci când vine vorba despre viitorul al acestei ţări. Votul este vocea fiecărui cetățean și este universal, egal și secret.

În cazul în care cineva încearcă să vă influenţeze opțiunea de vot, vă rog să anunţaţi de urgenţă autorităţile competente (Poliţia la telefon 112).

Cu respect şi consideraţie pentru toţi alegătorii din România,

Nicolae Păun

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară