Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Viorica Dăncilă vorbește despre TRĂDARE, după ce a intrat în turul 2

Laurentiu Ion, 11 noiembrie 2019, Ora 09:34

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47685-1.jpg Exclusiv

Viorica Dăncilă îl provoacă, din nou, pe Klaus Iohannis la o dezbatere televizată și anunță că face curățenie în partid, după ce a obținut calificarea în turul doi al prezidențialelor.

Dăncilă i-a acuzat pe unii dintre subalternii săi că nu s-au implicat în campanie așa cum ar fi trebuit și anunță o analiză.

”Mă bucur că a candidat Mircea Diaconu. E un om pe care îl apreciez. Mă îngrijorează scorul de la București, eu cred că se poate mai mult. În unele părți trebuie să avem o discuție, au fost județe în care puteam să avem un scor mai bun.

Doar dacă ești arogant poți să spui ”am câștigat!”. Nu pot să spun că nu mă tem, că voi câștiga. Se impune o dezbatere de 1 la 1. L-am invitat pe Iohannis, sper să fie curajos să vină la această dezbatere. Domnului Barna îi transmit că așa e într-o competiție, probabil va avea un scor mai bun în viitoarele competiții.

Până am văzut ultimele aprecieri am avut emoții, dar știam cu o oră înainte, că am vorbit cu colegii din teritoriu și știam că am un scor bun. Unii dintre șefii de organizații s-au implicat mai mult, alții, mai puțin. Vom avea o analiză. Singurul regret e că am avut prea multă încredere în unii oameni. Unii au trădat.”, a declarat Viorica Dăncilă la plecarea de la sediul PSD.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară