Stanga
Dreapta

Exclusiv: LUDOVIC ORBAN ÎI IA LOCUL LUI VASILE BLAGA ŞI VA CONDUCE CAMPANIA PENTRU ALEGERILE PREZIDENŢIALE

Claudiu Constantin, 12 august 2019, Ora 18:12

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47428-1.jpg Exclusiv

 

Liberalii au decis, luni, în Biroul Executiv Naţional, ca Ludovic Orban să conducă echipa de campanie a PNL pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea aparţine chiar liderului PNL, care l-a numit, totodată, pe Robert Sighiartău, şef-adjunct în organizarea campaniei electorale pentru un nou mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

„S-a decis în Biroul Executiv ca Ludovic Orban să fie şef de campanie la alegerile prezidenţiale, iar Robert Sighiartău adjunct”,

au afirmat surse din interiorul partidului.

Decizia a fost validată în urma votului din Biroul Permanent Naţional al PNL.

Sursele citate au adăugat că Ludovic Orban urmează să se consulte cu Klaus Iohannis înainte de a stabili ce liberali vor mai face parte din echipa de campanie.

Campania electorală pentru primul mandat al lui Klaus Iohannis la Cotroceni a fost condusă de Vasile Blaga, care în prezent este europarlamentar PNL.

 

EDITORIAL

COMUNICAT  Partida Romilor Pro – Europa

COMUNICAT Partida Romilor Pro – Europa

În data de 29.11.2019, la Hotel IBIS (București), s-a desfășurat Reuniunea liderilor formali/informali ai comunităților de romi din România. Aduc la cunoștință faptul că la această Reuniune au fost prezenți cei interesați să participe, indiferent dacă aceste persoane erau reprezentanți ai organizațiilor, pastori penticostali s ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:23