Stanga
Dreapta

Exclusiv: LUDOVIC ORBAN ÎI IA LOCUL LUI VASILE BLAGA ŞI VA CONDUCE CAMPANIA PENTRU ALEGERILE PREZIDENŢIALE

Claudiu Constantin, 12 august 2019, Ora 18:12

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47428-1.jpg Exclusiv

 

Liberalii au decis, luni, în Biroul Executiv Naţional, ca Ludovic Orban să conducă echipa de campanie a PNL pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea aparţine chiar liderului PNL, care l-a numit, totodată, pe Robert Sighiartău, şef-adjunct în organizarea campaniei electorale pentru un nou mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

„S-a decis în Biroul Executiv ca Ludovic Orban să fie şef de campanie la alegerile prezidenţiale, iar Robert Sighiartău adjunct”,

au afirmat surse din interiorul partidului.

Decizia a fost validată în urma votului din Biroul Permanent Naţional al PNL.

Sursele citate au adăugat că Ludovic Orban urmează să se consulte cu Klaus Iohannis înainte de a stabili ce liberali vor mai face parte din echipa de campanie.

Campania electorală pentru primul mandat al lui Klaus Iohannis la Cotroceni a fost condusă de Vasile Blaga, care în prezent este europarlamentar PNL.

 

EDITORIAL

  Ion Cristoiu,  în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

Ion Cristoiu, în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

  Jurnalistul Ion Cristoiu acuză că, în cazul Caracal, 'tot ceea ce se publică pe surse ține de o uriașă manipulare a opiniei publice, prin presa Serviciilor, dar și prin presa independentă, menită a scoate din discuție orice altă ipoteză decît cea a asasinului singuratic, făcut pe zi ce trece tot mai Monstru'. "Alexandru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:30