Stanga
Dreapta

Exclusiv: Presedintele Partidei Romilor Pro- Europa, Nicolae Păun: Sucursalele Partidei Romilor Pro-Europa trebuie să fie puternice şi unite”

Laurentiu Ion, 11 august 2019, Ora 14:26

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47421-1.jpg Exclusiv

Începând cu luna august 2019, preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, domnul deputat Nicolae Păun se va deplasa în toate sucursalele din ţară. Scopul acestor deplasări este de reorganizare acolo unde lucrurile nu merg foarte bine cât şi acela, de a cunoaşte toate problemele, cu care comunităţile de romi se confruntă.

„În următoarea perioadă nu mai merge să tratăm lucrurile cu indiferenţă. Sucursalele din ţara trebuie să fie unite şi puternice. Nivelul de încredere al populaţiei rome va creşte cu timpul datorită liderilor săi. Unii lideri nu înţeleg că Partida Romilor Pro-Europa nu este un SRL. Partida Romilor este o organizaţie care are porţile deschise. O organizaţie puternică a romilor în judeţ are posibilitatea să facă ceva pentru comunitate. Trebuie seriozitate.

O parte dintre lideri nu înţeleg lucrurile care nu sunt fireşti. Nu poţi în calitatea de lider într-o comunitate să-ţi aduci nevasta şi copii în funcţii, iar mulţi lideri nu au ţinut cont şi vor fi schimbaţi”, a declarat preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, deputatul Nicolae Păun.
Prima vizită de lucru a preşedintelui Asociaţiei Partida Romilor Pro -Europa a fost în sucursalele din Moldova pentru a discuta cu liderii comunităţilor despre problemele cu care se confruntă romii.

 

EDITORIAL

  Ion Cristoiu,  în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

Ion Cristoiu, în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

  Jurnalistul Ion Cristoiu acuză că, în cazul Caracal, 'tot ceea ce se publică pe surse ține de o uriașă manipulare a opiniei publice, prin presa Serviciilor, dar și prin presa independentă, menită a scoate din discuție orice altă ipoteză decît cea a asasinului singuratic, făcut pe zi ce trece tot mai Monstru'. "Alexandru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:41