Stanga
Dreapta

Exclusiv: Presedintele Partidei Romilor Pro- Europa, Nicolae Păun: Sucursalele Partidei Romilor Pro-Europa trebuie să fie puternice şi unite”

Laurentiu Ion, 11 august 2019, Ora 14:26

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47421-1.jpg Exclusiv

Începând cu luna august 2019, preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, domnul deputat Nicolae Păun se va deplasa în toate sucursalele din ţară. Scopul acestor deplasări este de reorganizare acolo unde lucrurile nu merg foarte bine cât şi acela, de a cunoaşte toate problemele, cu care comunităţile de romi se confruntă.

„În următoarea perioadă nu mai merge să tratăm lucrurile cu indiferenţă. Sucursalele din ţara trebuie să fie unite şi puternice. Nivelul de încredere al populaţiei rome va creşte cu timpul datorită liderilor săi. Unii lideri nu înţeleg că Partida Romilor Pro-Europa nu este un SRL. Partida Romilor este o organizaţie care are porţile deschise. O organizaţie puternică a romilor în judeţ are posibilitatea să facă ceva pentru comunitate. Trebuie seriozitate.

O parte dintre lideri nu înţeleg lucrurile care nu sunt fireşti. Nu poţi în calitatea de lider într-o comunitate să-ţi aduci nevasta şi copii în funcţii, iar mulţi lideri nu au ţinut cont şi vor fi schimbaţi”, a declarat preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, deputatul Nicolae Păun.
Prima vizită de lucru a preşedintelui Asociaţiei Partida Romilor Pro -Europa a fost în sucursalele din Moldova pentru a discuta cu liderii comunităţilor despre problemele cu care se confruntă romii.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară