Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Tăriceanu atac la liberali. „Niște ordinari”

Laurentiu Ion, 18 octombrie 2020, Ora 16:11

  • print
  • |
tariceanu-atac-la-liberali-ni-te-ordinari-48283-1.jpg BREAKING NEWS

 

Decizia premierului Ludovic Orban de a scoate polițiști civili pe străzi pentru a surprinde cetățenii care nu respectă regulile de distanțare socială și purtarea măștii de protecție, a iritat foarte mult pe unii politicieni din opoziție.

Călin Popescu Tăriceanu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care-l atacă foarte dur pe Ludovic Orban care a încurajat populația să reclame reclame la poliţie persoanele care nu respectă regulile anti-COVID-19.

Politicianul consideră că aceste măsuri ar fi începutul unei dictaturi, și face o similitudine cu bolșevismul.

„Nu m-aș mira să ofere și recompense celor care toarnă”

În acest context, Tăriceanu a făcut apel la români şi le-a cerut să „nu aducă bolşevismul înapoi în vieţile noastre”.

„Orban a luat-o complet razna! Doar așa îmi explic măsurile extreme pe care guvernul PNL-USR-PMP le ia în numele luptei cu coronavirusul. Au ajuns atât de ordinari încât îi încurajează pe români să se toarne unii pe alții. Adică au deschis o linie verde în care poți turna pe cei care nu poartă mască.

Nu m-aș mira să ofere și recompense celor care toarnă. Dacă s-a înhăitat cu Băsescu/Petrov ce să învețe? Turnătorii!

Oameni buni, trecem prin vremuri grele, este adevărat, dar nu o să ne fie mai ușor turnându-ne la Miliție unii pe alții. Nu o să trecem mai ușor peste lunile astea dacă o să ne dezumanizăm și devenim cu toții niște Petrovi!

Pe drumul pe care ne împinge guvernul Orban țara noastră a mai fost. În vremuri când vecinii erau încurajați să-și toarne vecinii care ascultau „Europa Liberă” sau „Vocea Americii”, a scris Tăriceanu.

„În vremuri când oamenii erau încurajați să-i toarne pe cei care complotau împotriva dictaturii sau intenționau să fugă din țară. Aici vor să ne aducă Iohannis și Orban? Să trăim în secret? Să ne ascundem din nou de vecini și de prieteni?

Vă îndemn pe toți să nu urmați aceste ordine absurde. Nu acceptați să ajungeți atât de jos încât să vă turnați vecinii și prietenii!

Nu acceptați să ne întoarcem în timp 50 de ani! Nu acceptați să aducem bolșevismul în viețile noastre!Sunt alte măsuri care pot fi luate împotriva celor care ne pun sănătatea în pericol.

Avem legi, avem poliție, avem un milion de funcționari publici, nu au decât să aplice legile, dar fără abuzuri și fără să ne transforme pe toți în turnători!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:44
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă