Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Senatori ai Puterii PSD-PNL-UDMR, în vizită în Dubai pentru o dezbatere la Expo 2020. Ce sume au fost alocate?

Gabriela M Bogdan, 7 decembrie 2021, Ora 11:48

  • print
  • |
senatori-ai-puterii-psd-pnl-udmr-in-vizita-in-dubai-pentru-o-dezbatere-la-expo-2020-ce-sume-au-fost-alocate-49818-1.jpg BREAKING NEWS

 

Șapte senatori de la PSD, PNL și UDMR vor merge în perioada 12-18 decembrie în Dubai, la Expo 2020, pentru a participa la un ”eveniment-dezbatere”, potrivit unui memorandum aprobat luni de biroul permanent al Senatului.

Senatul va plăti pentru deplasarea delegației circa 20.000 de euro, iar cheltuielile ocazionate de cazare sunt de circa 78.000 de lei, transportul fiind – circa 23.000 de lei.

Membrii delegației sunt Alina Gorghiu (PNL), Eugen Țapu – Nazare (PNL), Lorant Antal (UDMR), Florian Bodog (PSD), Daniel Fenechiu (PNL), Radu Oprea (PSD) și Turos Lorand (UDMR).

Expo Dubai are loc între 1 octombrie 2021 și 31 martie 2022, cu peste 200 de expozanți. Expoziția mondială are ca temă principală „Conectarea minților, Crearea Viitorului”. România se numără printre țările participante la expoziție, cu un pavilion propriu.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:38
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară