Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Rareş Bogdan, dezlănţuit la adresa premierului Dăncilă

ziarulatak.ro, 26 august 2019, Ora 21:00

  • print
  • |
rares-bogdan-dezlantuit-la-adresa-premierului-dancila-47501-1.jpg BREAKING NEWS

Viorica Dăncilă este criticată dur pentru propunerile de comisar european pe care le-a transmis către Bruxelles. România este singura ţară care a făcut propuneri inacceptabile, spune Rareş Bogdan.



Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte al PNL, a declarat luni că Dan Nica şi Rovana Plumb, adică propunerile PSD pentru poziţia de comisar european, nu au nicio şansă la Bruxelles. Cele două propuneri sunt inacceptabile pentru o ţară membră UE, spune Rareş Bogdan, având în vedere că cei doi au fost urmăriţi penal.

„În această dimineață am primit informații extrem de importante de la Bruxelles legate de cele două candidaturi pe care România le-a propus pentru poziția de comisar european. Informațiile sunt extrem de grave atât pentru constituirea Comisiei, dar și pentru imaginea României, pentru că șansele ca unul dintre cei doi, Rovana Plumb și Dan Nica, să ajungă comisar european sunt egale cu zero.

Mai mult, în acest moment, România este singura țară care a făcut propuneri inacceptabile.

O somăm pe Viorica Dăncilă, încă premier al României, să facă alte propuneri acceptabile, pentru Bruxelles și România, care să întrunească votul majorității. Sunterm convinşi că nu s-a consultat pentru aceste două propuneri cu președintele Iohannis. Este foarte important să aibă o discuție cu Iohannis vis-a-vis de această propunere”, a precizat, luni, Rareş Bogdan.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară