Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Rareș Bogdan a început atacul în PNL

Marian Vasile, 18 ianuarie 2021, Ora 09:37

  • print
  • |
rare-bogdan-a-inceput-atacul-in-pnl-48415-1.jpg BREAKING NEWS

Se anunță momente tensionate în PNL. Prim-vicepreședintele partidului, Rareș Bogdan, i-a cerut demisia președintelui Ludovic Orban. Bogdan vorbește în prima sa ieșire de o reformă totală în PNL făcută de un grup așa-zis „reformist”, reprezentat de edilii cu imagine bună în spațiul public . El se teme ca nu cumva coaliția de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR să aibă soarta CDR.

„Dan Pavel a scris o carte despre istoria CDR. O o să le recomand colegilor mei această carte excepțională. O să fac cadou această carte colegilor mei din PNL, în frunte cu Ludovic Orban, i-o fac cadou și președintelui României, Klaus Iohannis, lui Florin Cîțu, ca să citească istoria CDR, ca nu cumva să facem vreo greșeală din greșelile pe care le-au făcut atunci Radu Vasile, Ion Diaconescu și ceilalți.

N-am vrut să ies până acum pentru că n-am vrut să afectez partidul. Azi nu avem alegeri. Acum singurul lucru la care trebuie să fim atenți e să sprijinim Guvernul Cîțu și să nu le facem lor vreo problemă.

În rest... voi spune lucruri! Începând de acum: acesta este începutul. Cu ceilalți din grupul reformiștilor din PNL n-am vorbit încă, dar urmează să ne întâlnim. Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este cu atât mai puternic cu cât este mai unit și toată lumea are loc în el. Cred că Ludovic Orban va fi un excelent președinte la Camera Deputaților, dar nu cred că trebuie să fie și președinele PNL. A eșuat ca președinte al PNL.

Am început ofensiva în PNL! E doar începutul: e nimic!”, a spus Rareș Bogdan, la emisiunea Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Partidul Național Liberal are alegeri interne în luna iunie.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară