Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze

Gabriela Mihai, 12 octombrie 2021, Ora 10:42

  • print
  • |
psd-va-construi-saptamana-viitoare-o-majoritate-concreta-pentru-plafonarea-preturilor-la-energie-i-gaze-49485-1.jpg BREAKING NEWS

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații vor „construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze”. Acesta scrie pe Facebook că „după doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență”.

„Sărăcie, Frig și Foame - acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloș sau Cițu!

După doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență. România are azi cea mai scumpă piață spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare.

Iar în vreme ce ei caută majorități iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini”, arată un mesaj transmis marți pe Facebook de Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus, după consultările de luni cu președintele Klaus Iohannis, că i-a dat asigurări acestuia că tot ce nu va putea face Guvernul interimar se va rezolva în Parlament.

„L-am asigurat și pe președinte că românii nu vor fi abandonați. Tot ceea ce nu poate face un guvern demis va fi preluat de către Parlament României, iar parlamentarii PSD, cle mai mare grup parlamentar din Parlamentul României, din acest moment vor lucra 24 de ore din 24. Deja am depus în Birourile Permanente, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, solicitările pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze”, a mai spus Ciolacu.

El a dat asigurări că vor fi preluate toate solicitările Guvernului pentru a depăși pandemia, criza sanitară, economică și socială.

După anunțul desemnării lui Dacian Cioloș ca premier însărcinat cu formarea unui guvern, președintele PSD spunea că partidul nu va vota un cabinet condus de Dacian Cioloș. Acesta preciza că desemnarea lui Cioloș „reprezintă primul pas spre anticipate”.

 

 

EDITORIAL

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

  Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de tovărășica sa de viață, Irina Tănase, anunță presa tabloidă. Fostul lider al PSD ar fi plecat de acasă și ar fi trimis un SMS de adio. Totuși, nu e clar dacă despărțirea e temporară sau definitivă. Cel care și-ar fi băgat coada între cei doi ar fi Codrin Ștefănescu, lacheul favorit al lui Dr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:04
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă