Stanga
Dreapta

Paul Stănescu pentru candidații PSD: 'Ieșiți cu pieptul în față și veți câștiga en fanfare!'

Bogdan Ionescu, 14 septembrie 2020, Ora 11:19

  • print
  • |
paul-stanescu-pentru-candidatii-psd-ie-iti-cu-pieptul-in-fata-i-veti-ca-tiga-en-fanfare-48228-1.jpg

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, le-a recomandat candidaților social-democrați la alegerile locale să iasă „cu pieptul în față” dacă vor să-și câștige mandatele.

  • „Încerc să vă dau un sfat. Eu acolo de unde vin (judetul Olt), n-am pierdut alegerile niciodata, ba din contră, am fost în top. La varful partidului nu mai este un lider maximo, este o echipa. In echipa sunt convins că puteti castiga alegerile cu brio. Mobilizarea si organizarea sunt foarte importante. Iesiti cu pieptul in fata, aveti ce spune. Ca tara, sub guvernarea PSD am avut cea mai mare crestere economica, intre 5 si 7 la suta, am fost in top. Daca reusiti sa stai de vorba cu oamenii sa le le explicati lucrurile astea, am convingerea 100% ca veti castiga alegerile astea en fanfare. Va spun din experienta, e feeling-ul meu, nu mă uit la sondaje, dar cred ca prezenta nu va fi foarte mare la vot. E o perioada cu restrictii, procesul de votare se va desfasura mai greoi si daca va mobilizati veti avea rezultate bune”, a declarat Paul Stănescu.

El a participat alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, şi Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, la prezentarea programului politic al lui Daniel Florea.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:30
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă