Stanga
Dreapta

Exclusiv: PARTIDA ROMILOR „PRO-EUROPA”: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020

Laurentiu Ion, 18 octombrie 2020, Ora 16:41

  • print
  • |
partida-romilor-pro-europa-rezultate-alegeri-locale-2020-48292-1.jpg Exclusiv

 

 

Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean (BECJ) Botoşani a anunţat că în aceea ce priveşte repartizarea mandatelor de consilier local, Asociaţia Partida Romilor „Pro- Europa” a obţinut 2 mandate.

 

La nivelul judeţului Dolj, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut un număr de 7 mandate de consilieri locali, informează BEJ.

 

Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 2 mandate de consilieri locali în judeţul Dâmboviţa potrivit BEJ.

 

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut un număr de 4 consilieri locali în judeţul Sălaj, potrivit BEJ.

 

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 1 mandat  de consilier local atribuite la nivelul judeţului Prahova, precizează reprezentanţii BEJ.

Biroul Electoral Central a anunţat  o parte dintre rezultatele finale în urma numărării voturilor la alegerile locale pentru funcţia de primar şi consilier local sau judeţean. Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut o serie de mandate de consilieri locali în mai multe localităţi. Pe măsură ce datele scrutinului din 27 septembrie vor fi validate, vă vom anunţa numărul de mandate obţinute de către candidații APRPE.

„În urma alegerilor locale, organizate la data de 27 septembrie 2020 s-au înregistrat următoarele rezultate: la mandate de consilieri locali ai oraşului Cluj, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 11 locuri„, se arată într-un comunicat al BECJ.

Pentru Consiliul Local al municipiului GalaţiAsociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 649 de voturi. În urma acestor rezultate, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” deţine 1 mandat de consilier local.

De asemenea, în urma voturilor obținute la alegerile locale pentru funcţia de consilier local al oraşului SibiuAsociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 1 mandat.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară