Stanga
Dreapta

Exclusiv: PARTIDA ROMILOR „PRO-EUROPA”: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020

Laurentiu Ion, 18 octombrie 2020, Ora 16:41

  • print
  • |
partida-romilor-pro-europa-rezultate-alegeri-locale-2020-48292-1.jpg Exclusiv

 

 

Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean (BECJ) Botoşani a anunţat că în aceea ce priveşte repartizarea mandatelor de consilier local, Asociaţia Partida Romilor „Pro- Europa” a obţinut 2 mandate.

 

La nivelul judeţului Dolj, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut un număr de 7 mandate de consilieri locali, informează BEJ.

 

Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 2 mandate de consilieri locali în judeţul Dâmboviţa potrivit BEJ.

 

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut un număr de 4 consilieri locali în judeţul Sălaj, potrivit BEJ.

 

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 1 mandat  de consilier local atribuite la nivelul judeţului Prahova, precizează reprezentanţii BEJ.

Biroul Electoral Central a anunţat  o parte dintre rezultatele finale în urma numărării voturilor la alegerile locale pentru funcţia de primar şi consilier local sau judeţean. Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut o serie de mandate de consilieri locali în mai multe localităţi. Pe măsură ce datele scrutinului din 27 septembrie vor fi validate, vă vom anunţa numărul de mandate obţinute de către candidații APRPE.

„În urma alegerilor locale, organizate la data de 27 septembrie 2020 s-au înregistrat următoarele rezultate: la mandate de consilieri locali ai oraşului Cluj, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 11 locuri„, se arată într-un comunicat al BECJ.

Pentru Consiliul Local al municipiului GalaţiAsociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 649 de voturi. În urma acestor rezultate, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” deţine 1 mandat de consilier local.

De asemenea, în urma voturilor obținute la alegerile locale pentru funcţia de consilier local al oraşului SibiuAsociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 1 mandat.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:13
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă