Stanga
Dreapta

Partida Romilor Pro-Europa Întâlnire Regională Sud-Vest Oltenia

Claudiu Constantin, 17 mai 2022, Ora 11:45

  • print
  • |
partida-romilor-pro-europa-intalnire-regionala-sud-vest-oltenia-1.jpg

 

Noua viziune strategică rezultată în urma Adunării Generale din data de 6-8 Mai, de la Sinaia, ce s-a materializat cu un document cadru, respectiv - Declarația Politică a Partidei Romilor Pro- Europa 2022-2027; a necesitat o întâlnire iminentă cu structurile asociației de la nivelul regiunii.

 

Astfel, la Tg. Jiu a avut loc întâlnirea Regională Sud-Vest Oltenia ce a adunat toți liderii județeni ai sucursalelor APRPE,alaturi de echipele de tineret si consilieri locali din :GJ,Dj,Ot,Vl,MH.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute urmatoarele puncte:

 

Redactarea Planului de Activități și propuneri de acțiuni, ce urmează a fi implementate la nivelul comunităților, in localitățile din: Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, și Vâlcea.

 

Campania privind recomandările eliberate de structurile asociației APRPE pentru elevi de clasa a-VIII-a in vederea înscrierii la liceu; dar și campania ce se adresează viitorilor studenți ce doresc să acceseze locurile speciale alocate lor la universităților din România.

 

Importanța atragerii noilor membri, a procesului de Înscriere a acestora în platforma electronică APRPE și situația actuală a structurilor locale si județene APRPE din SV-Oltenia.

 

Gândirea unor acțiuni care să stimuleze participarea elevilor din comunitățile cu romi la procesul educațional și creșterea stimei de sine, mobilizarea comunităților in jurul propriilor interese, și organizarea unor acțiuni cu caracter cultural.

 

Implicarea activă și încurajarea tuturor membrilor comunității rome de la nivel regional de a-și declara etnia in vederea surprinderii cât mai apropiate de realitate in procesul de Recensământ.

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară