Stanga
Dreapta

Exclusiv: Partida Romilor Bistrița Năsăud a obținut un număr de 13 consilieri, 12 locali și un consilier județean!

Claudiu Constantin, 18 octombrie 2020, Ora 16:45

  • print
  • |
partida-romilor-bistrita-nasaud-a-obtinut-un-numar-de-13-consilieri-12-locali-i-un-consilier-judetean-48293-1.jpg Exclusiv

Liderii Partidei Romilor au analizat rezultatele obținute la alegerile locale. Președintele Nicolae Păun s-a arătat mulțumit. La nivelul județului Bistrița-Năsăud, Partida Romilor a obținut un număr de 13 consilieri, 12 locali și un consilier județean.

În perioada 2-3 octombrie, la București,  a avut loc ședința Consiliului Director al Partidei Romilor Pro-Europa, sucursala Bistrița-Năsăud fiind reprezentată de președintele Emil Neia Lăcătuș, în calitatea sa și de vicepreședinte din zona Nord-Vest.

Pe ordinea de zi a întâlnirii au existat și câteva discutii legate de activitatea politică a Partidei Romilor, după cum urmează: evaluarea rezultatelor obtinute la alegerile locale din 27.09.2020 dar și aprobarea candidaturilor Partidei Romilor Pro-Europa pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. De asemenea, a fost prezentată și strategia de dezvoltare a Partidei Romilor Pro-Europa.

În ceea ce  privește analiza rezultatelor obținute de Partida Romilor Pro-Europa la alegerile locale din 27 septembrie, liderii convocați la Consiliul Director au căzut de acord că Partida e pe un trend asecendent cu cei 13 consilieri judeteni obținuți la nivel national față de 3 în 2016,  355 de consilieri locali la nivel național, 10 primari, 7 viceprimari si 9 consilieri municipali. De altfel, președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun a apreciat că  rezultatele de la alegerile locale  au fost foarte bune, ceea ce oferă Partidei Romilor Pro-Europa o bună perspectivă în ceea ce privește votul la alegerile parlamentare.

În acest context, s-a trecut la aprobarea candidaturilor  a Partidei Romilor Pro-Europa  pentru alegerile parlamentare din data de 06.12.2020, unde a fost propus pe locul unul și votat de către Consiliul Director în unanimitate,  Cătălin Manea, prim-vicepreședintele Partidei Romilor Pro-Europa, coordonatorul zonei Nord-Vest si Centru, pentru functia de deputat în Parlamentul Romaniei reprezentând minoritatea romilor. De asemenea,  pe locul doi  a fost propus Ionuț Păun, prim-vicepreședintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa, iar pe  locul trei  Ionuț  Androne,  președintele Organizatiei de Tineret a Partidei Romilor Brașov,  locul 4 a revenit lui Dragoș Roșianu, președintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor Cluj,  iar locul 5 Mirelei Curt, președintele  Organizatiei de Tineret a Partidei Romilor din Slatina, județul Olt. 

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:30
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă