Stanga
Dreapta

Exclusiv: Partida Romilor Bistrița Năsăud a obținut un număr de 13 consilieri, 12 locali și un consilier județean!

Claudiu Constantin, 18 octombrie 2020, Ora 16:45

  • print
  • |
partida-romilor-bistrita-nasaud-a-obtinut-un-numar-de-13-consilieri-12-locali-i-un-consilier-judetean-48293-1.jpg Exclusiv

Liderii Partidei Romilor au analizat rezultatele obținute la alegerile locale. Președintele Nicolae Păun s-a arătat mulțumit. La nivelul județului Bistrița-Năsăud, Partida Romilor a obținut un număr de 13 consilieri, 12 locali și un consilier județean.

În perioada 2-3 octombrie, la București,  a avut loc ședința Consiliului Director al Partidei Romilor Pro-Europa, sucursala Bistrița-Năsăud fiind reprezentată de președintele Emil Neia Lăcătuș, în calitatea sa și de vicepreședinte din zona Nord-Vest.

Pe ordinea de zi a întâlnirii au existat și câteva discutii legate de activitatea politică a Partidei Romilor, după cum urmează: evaluarea rezultatelor obtinute la alegerile locale din 27.09.2020 dar și aprobarea candidaturilor Partidei Romilor Pro-Europa pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. De asemenea, a fost prezentată și strategia de dezvoltare a Partidei Romilor Pro-Europa.

În ceea ce  privește analiza rezultatelor obținute de Partida Romilor Pro-Europa la alegerile locale din 27 septembrie, liderii convocați la Consiliul Director au căzut de acord că Partida e pe un trend asecendent cu cei 13 consilieri judeteni obținuți la nivel national față de 3 în 2016,  355 de consilieri locali la nivel național, 10 primari, 7 viceprimari si 9 consilieri municipali. De altfel, președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun a apreciat că  rezultatele de la alegerile locale  au fost foarte bune, ceea ce oferă Partidei Romilor Pro-Europa o bună perspectivă în ceea ce privește votul la alegerile parlamentare.

În acest context, s-a trecut la aprobarea candidaturilor  a Partidei Romilor Pro-Europa  pentru alegerile parlamentare din data de 06.12.2020, unde a fost propus pe locul unul și votat de către Consiliul Director în unanimitate,  Cătălin Manea, prim-vicepreședintele Partidei Romilor Pro-Europa, coordonatorul zonei Nord-Vest si Centru, pentru functia de deputat în Parlamentul Romaniei reprezentând minoritatea romilor. De asemenea,  pe locul doi  a fost propus Ionuț Păun, prim-vicepreședintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa, iar pe  locul trei  Ionuț  Androne,  președintele Organizatiei de Tineret a Partidei Romilor Brașov,  locul 4 a revenit lui Dragoș Roșianu, președintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor Cluj,  iar locul 5 Mirelei Curt, președintele  Organizatiei de Tineret a Partidei Romilor din Slatina, județul Olt. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:10
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară