Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Octavian Berceanu, demis de la șefia Gărzii de Mediu: „M-a lăsat ultimul. Îi mulțumesc!”

Gabriela M Bogdan, 21 septembrie 2021, Ora 12:01

  • print
  • |
octavian-berceanu-demis-de-la-efia-garzii-de-mediu-m-a-lasat-ultimul-ii-multumesc-49361-1.jpg BREAKING NEWS

 

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost eliberat din funcție de premierul Florin Cîțu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, Berceanu fiind înlocuit interimar de Alexandru Lucian Vasile, comisar al adjunct al Gărzii de Mediu. Berceanu este printre ultimii membri USR PLUS care sunt înlocuiți de premierul Cîțu.

„E o suită de decizii pe care le-a luat domnul premier. Pe mine m-a lăsat ultimul, îi mulțumesc. Probabil domnia sa va ști ce să facă astfel încât Garda de Mediu să mențină aceleași rezultate, cele mai bune din ultimii 20 de ani. Este o decizie strict politică. 

Nu am fost anunțat. Nu mi-a reproșat niciodată direct ceva Florin Cîțu. A fost o decizie politică. Asta denotă foarte multă instabilitate indusă în instituțiile statului.

Sunt comisari care până la mine au lucrat sub presiune politică. La mine, această presiune s-a oprit total”, a declarat Octavian Berceanu.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară