Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Nicolae Ciucă, luat în calcul în PNL pentru candidatura la alegerile prezidențiale

Gabriela M Bogdan, 29 septembrie 2022, Ora 12:06

  • print
  • |
nicolae-ciuca-luat-in-calcul-in-pnl-pentru-candidatura-la-alegerile-prezidentiale-51122-1.jpg BREAKING NEWS


Nicolae Ciucă ar putea fi candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 2024, spune președinta Senatului, Alina Gorghiu. Conform acesteia, „este prematur să discutăm acum, dar da, președintele partidului întotdeauna este o variantă de luat în calcul”.

„Avem foarte multe variante, dar n-am să dau numele candidaților. Prima variantă este președintele partidului, dintotdeauna, președintele partidului a candidat la președinția României. Asta a fost regula în PNL. Sigur că premierul Ciucă are această variantă de luat în calcul. Nu s-au făcut sondaje, nu s-a decis candidatul la noi”, a spus Alina Gorghiu.

Șefa Senatului a adăugat și că discuția este „prematură” dar că „președintele partidului e întotdeauna o variantă de luat în calcul”.

Alegeri prezidențiale vor avea loc în România în 2024. În același an vor avea loc și alegeri parlamentare și locale dar și alegerile europarlamentare.


 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:18
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară