Stanga
Dreapta

Exclusiv: Mihai Tudose își bate joc de Călin Popescu Tăriceanu

Claudiu Constantin, 22 august 2019, Ora 09:47

  • print
  • |
mihai-tudose-i-i-bate-joc-de-calin-popescu-tariceanu-47479-1.jpg Exclusiv

 

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose îl ia peste picior pe Călin Popescu Tăriceanu și respinge o eventuală alianță cu ALDE. „Orice discuție despre o eventuală logodnă, înfrățire, mezalianță sau alianță cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE este absurdă și ireală, total neserioasă”, spune Mihai Tudose. Reacția sa vine după ce un alt lider Pro România, Daniel Constantin a susținut că Tăriceanu este „un rebut politic”.

Tudose este de părere că o alianță între cele două partide nu este fezabilă nici dacă ALDE iese de la guvernare.

„Ce-i graba asta cu alianța? Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă și cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire”, a delcarat Tudose pentru podul.ro.

Fostul premier e de părere că ALDE ar trebui să demonstreze pe cont propriu că scorul de la europarlamentare a fost doar un accident.

„Vă asigur eu că dacă PSD i-ar fi susținut candidatura la Cotroceni, domnul Tăriceanu ar fi insistat pretutindeni că guvernarea PSD-ALDE este minunată și e ruptă din cer. Acum însă, fiindcă PSD nu-i susține candidatura, domnul Tăriceanu a descoperit că guvernarea este, citez din dânsul, impotentă.”, a declarat liderul Pro România.

Tudose vorbește și despre relația lui Tăriceanu cu Liviu Dragnea.

„De reținut și că nu domnul Tăriceanu s-a dezis de Liviu Dragnea și de toate pe care le-a făcut acesta, ci Liviu Dragnea a fost nevoit să plece într-o vacanță mai lungă. În vremea domnului Dragnea, domnul Tăriceanu nu credea că guvernarea PSD-ALDE era impotentă, toate mergeau frumos și bine.”, a mai spus fostul premier.

De asemenea, acesta este de părere că ALDE nu va ieși de la guvernare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară