Stanga
Dreapta

Mesajul deputatului Vlad Popescu Piedone după condamnarea tatălui său în dosarul Colectiv: ”Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou!

Claudia Ioana, 13 mai 2022, Ora 10:46

  • print
  • |
mesajul-deputatului-vlad-popescu-piedone-dupa-condamnarea-tatalui-sau-in-dosarul-colectiv-tata-eu-tiu-ca-e-ti-nevinovat-pentru-mine-e-ti-un-erou-50643-1.jpg

 

 

 Deputatul Vlad Popescu Piedone fiul lui Cristian Popescu Piedone , a postat , un mesaj pe Facebook în care critică decizia instanței.

Mesajul a fost postat după condamnarea definitivă a fostului primar al Sectorului 4 la patru ani de închisoare în dosarul ”Colectiv.”

”Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!

Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a conchis fiul fostului edil.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:27
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară