Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Marian Dumitru, preşedintele PSD Bragadiru şi candidatul la primăria oraşului Bragadiru

Claudiu Constantin, 20 iulie 2020, Ora 21:52

  • print
  • |
marian-dumitru-presedintele-psd-bragadiru-si-candidatul-la-primaria-orasului-bragadiru-48174-1.jpg BREAKING NEWS

Organizaţia PSD Bragadiru se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Larisa Costache hotărând excluderea şi retragerea sprijinului politic.

Suntem în slujba cetăţenilor şi atât! Cei care nu înţeleg acest lucru suportă consecinţele!

Săptămâna trecută, preşedintele PSD Bragadiru şi candidatul la Primăria Oraşului, Marian Dumitru a hotărât excluderea din partid a consilierului PSD, Larisa Costache.

Propunerea sancţionării consilierei Larisa Costache a fost votată în unanimitate de membrii Biroului Permanent al Organizaţiei PSD Bragadiru. În comunicatul emis de organizaţia PSD Bragadiru, preşedintele Marian Dumitru a prezentat şi motivele care au stat la baza excluderii.

‘’In data de 25.06.2020, în cadrul şedinţei Consiliului Local Bragadiru, la punctul 6 se propunea achiziţionarea de locuinţe sociale, în valoare de 4,3 milioane lei (900.000 euro), direct de la dezvoltator. Împreună cu colegii mei din organizaţie am căzut de comun acord că achiziţionarea de locuinţe direct de la dezvoltator şi la preţul impus de acesta nu este oportună. Cu această sumă pot fi demarate alte proiecte, mult mai importante şi aşteptate de cetăţenii oraşului Bragadiru cum ar fi:

Canalizări pluviale, asfaltări străzi, şcoală, grădiniţă, trotuare sau locuri de joacă. Hotărârea Organizaţiei PSD Bragadiru a fost comunicată şi consilierului local PSD, Larisa Costache.

Având în vedere votul contra voinţei partidului şi în detrimentul cetăţenilor oraşului (ci doar cel în interes personal, consiliera dorind obţinerea unei locuinţe sociale deşi nu îndeplineşte condiţiile), PSD Bragadiru a decis în unanimitate excluderea din partid şi retragerea sprijinului politic al consilierului local.

 Suntem în slujba cetăţenilor şi atât! Cei care nu înţeleg acest lucru suportă consecinţele.’’a declarat Marian Dumitru, preşedintele PSD Bragadiru şi candidatul la primăria oraşului pentru ziarul ATAC.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară