Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Marian Dumitru, preşedintele PSD Bragadiru şi candidatul la primăria oraşului Bragadiru

Claudiu Constantin, 20 iulie 2020, Ora 21:52

  • print
  • |
marian-dumitru-presedintele-psd-bragadiru-si-candidatul-la-primaria-orasului-bragadiru-48174-1.jpg BREAKING NEWS

Organizaţia PSD Bragadiru se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Larisa Costache hotărând excluderea şi retragerea sprijinului politic.

Suntem în slujba cetăţenilor şi atât! Cei care nu înţeleg acest lucru suportă consecinţele!

Săptămâna trecută, preşedintele PSD Bragadiru şi candidatul la Primăria Oraşului, Marian Dumitru a hotărât excluderea din partid a consilierului PSD, Larisa Costache.

Propunerea sancţionării consilierei Larisa Costache a fost votată în unanimitate de membrii Biroului Permanent al Organizaţiei PSD Bragadiru. În comunicatul emis de organizaţia PSD Bragadiru, preşedintele Marian Dumitru a prezentat şi motivele care au stat la baza excluderii.

‘’In data de 25.06.2020, în cadrul şedinţei Consiliului Local Bragadiru, la punctul 6 se propunea achiziţionarea de locuinţe sociale, în valoare de 4,3 milioane lei (900.000 euro), direct de la dezvoltator. Împreună cu colegii mei din organizaţie am căzut de comun acord că achiziţionarea de locuinţe direct de la dezvoltator şi la preţul impus de acesta nu este oportună. Cu această sumă pot fi demarate alte proiecte, mult mai importante şi aşteptate de cetăţenii oraşului Bragadiru cum ar fi:

Canalizări pluviale, asfaltări străzi, şcoală, grădiniţă, trotuare sau locuri de joacă. Hotărârea Organizaţiei PSD Bragadiru a fost comunicată şi consilierului local PSD, Larisa Costache.

Având în vedere votul contra voinţei partidului şi în detrimentul cetăţenilor oraşului (ci doar cel în interes personal, consiliera dorind obţinerea unei locuinţe sociale deşi nu îndeplineşte condiţiile), PSD Bragadiru a decis în unanimitate excluderea din partid şi retragerea sprijinului politic al consilierului local.

 Suntem în slujba cetăţenilor şi atât! Cei care nu înţeleg acest lucru suportă consecinţele.’’a declarat Marian Dumitru, preşedintele PSD Bragadiru şi candidatul la primăria oraşului pentru ziarul ATAC.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:51
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă