Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ludovic Orban își depune demisia

Gabriela M Bogdan, 13 octombrie 2021, Ora 09:40

  • print
  • |
ludovic-orban-i-i-depune-demisia-49489-1.jpg BREAKING NEWS

 

Ludovic Orban îşi depune miercuri, la ora 12,00, demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Niciun partid nu are majoritatea pentru a obține alegerea unui nou președinte. 

"Sunt un om de onoare, un om care îşi respectă cuvântul. Îmi voi depune demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor mâine (miercuri - n.r.), la ora 12,00, şi voi face o declaraţie după ce îmi depun demisia", a anunțat Ludovic Orban, în urmă cu o zi, la Palatul Parlamentului.

În urmă cu două săptămâni, după ce a pierdut alegerile pentru preşedinţia PNL, el anunţa că şi-a trimis la partid demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru a fi la dispoziţia noului lider al liberalilor, care să o depună în momentul în care consideră necesar.

"Nu mi-am depus demisia la Camera Deputaţilor, pentru că, dacă astăzi mi-aş fi depus demisia la Camera Deputaţilor, cel mai probabil preşedinte al Camerei Deputaţilor ar fi ajuns un pesedist şi nu vreau să fac un cadou PSD", explica atunci Ludovic Orban.

El preciza că demisia lui va fi la dispoziţia preşedintelui PNL pentru 15 zile, iar, dacă acesta nu o va înainta în acest interval de timp, o va depune personal.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că social-democraţii ar putea viza funcţia de şef al Camerei Deputaţilor dacă "se creionează o majoritate", adăugând că lui, în acest moment, îi e suficientă funcţia de "şef la 'Ciuma Roşie".

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară