Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: La Sectorul 2 s-a format prima alianță

Laurentiu Ion, 8 iulie 2020, Ora 19:56

  • print
  • |
la-sectorul-2-s-a-format-prima-alianta-48150-1.jpg BREAKING NEWS

Sectorul 2 al Capitalei va fi scena unei bătălii politice de amploare. PNL și USR nu reușesc să se înțeleagă pe această zonă și, cel mai probabil, vor merge separat, în timp ce blocul de stânga este la fel de scindat. În scenă intră și Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2, cel care va candida din partea primei alianțe formate în Capitală ADER și PP-USL.

”În lipsa dorinței previzibile de a realiza o unitate în participarea partidelor de stânga și de centru-stânga din București, la alegerile locale din septembrie, conducerile organizațiilor partidelor ADER și PPU-SL din Sectorul 2 au hotărât constituirea primei alianțe electorale la un sector din București. Alianța denumită ADER PPU-SL și-a definitivat, în întâlnirea comună, strategia de campanie electorală. Obiectivul asumat, este câștigarea funcției de Primar al Sectorului 2 de către domnul Neculai Onțanu, candidat din partea Alianței ADER PPU-SL și majoritatea de consilieri în Consiliul local. S-au constituit echipele de campanie și a fost aprobat calendarul activităților.

La întâlnire au participat membri din conducerile celor două partide din sectorul 2. Din conducerea partidului ADER de la sectorul 2 au paricipat domnul Marius Zlătoianu, președintele organizației, doamna Vali Pantilimon, Secretarul General și vicepreședinții Costi Cherciuc, Eusebiu Ionescu și Mircea Adriana. De la Partidul PPU-SL au participat domnul Mircea Paulescu Președintele Organizației, doamna Angela Constantin și Marian Pușcașu, consilieri locali la Sectorul 2 și alți vicepreședinți ai organizației. La întâlnire a participat și Neculai Onțanu, candidatul comun al Alianței.”, arată un comunicat al ADER.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:09
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă