Stanga
Dreapta

Înmormântări şi petreceri de lux! După pomana Reginei, Klaus fuge cu nevasta în SUA.

Marian Vasile, 24 septembrie 2022, Ora 11:16

  • print
  • |
inmormantari-si-petreceri-de-lux-dupa-pomana-reginei-klaus-fuge-cu-nevasta-in-sua-51099-1.jpeg

După deplasarea la Londra, luni, pentru funeraliile reginei Elisabeta, președintele Klaus Iohannis pleacă împreună cu doamna Carmen într-un turneu în SUA care va acoperi cel puțin ambele coaste ale continentului.

Astfel, Iohannis va participa la lucrările celei de a 77-a Adunări Generale a ONU, la New York, care se desfășoară între 20-26 septembrie, unde se vor dezbate probleme majore, cu participarea inclusiv a delegației Rusiei, condusă de ministrul de Externe Serghei Lavrov.

 

Pe 22 septembrie, conform informațiilor Inpolitics, Iohannis și soția sa se vor afla pe coasta de Vest, la San Francisco, unde, în sala de bal a hotelului Ritz Carlton, va avea loc la orele serii o recepție în cadrul căreia președintele se va întîlni cu reprezentanții comunității românești. Manifestarea se înscrie în celebrările sfertului de secol scurs de la semnarea Pactului Strategic dintre România și SUA. Nu e clar în acest moment dacă președintele și soția vor sta în SUA pe durata întregii săptămîni viitoare, cît ține Adunarea ONU, și dacă mai are prevăzute în agendă și alte plimbări pe teritoriul american .

ziarulatak.ro Web analytics

13:09
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară