Stanga
Dreapta

Începe să se împută treaba Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, atac dur la Rareș Bogdan

Bogdan Ionescu, 15 septembrie 2021, Ora 16:07

  • print
  • |
incepe-sa-se-imputa-treaba-deputatul-usr-plus-emanuel-ungureanu-atac-dur-la-rare-bogdan-49320-1.jpg

 

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu îl acuză pe Rareș Bogdan

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu îl acuză pe Rareș Bogdan că „a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj” și susține că acesta este motivul pentru care europarlamentarul PNL atacă conducerea USR și miniștri ai USR PLUS, „pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”.

Emanuel Ungureanu a mai scris pe Facebook că „peneliștii au furat de au rupt” și că „până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi”.

Deputatul USR PLUS a publicat și o listă în care susține că sunt trecute mai multe contracte derulate de o societate deținută în trecut de Rareș Bogdan cu Spitalul Județean din Cluj.

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!
Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.
Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.
Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj”, a scris Emanuel Ungureanu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară