Stanga
Dreapta

Impostura USR nu are limite. Uniți sub steag

Laurentiu Ion, 24 august 2020, Ora 18:49

  • print
  • |
impostura-usr-nu-are-limite-uniti-sub-steag-48205-1.png

 

 

Pe zi ce trece ne confruntăm cu cu pildele moraliștilor din USR. Un partid fără o doctrină precisă, fară un program de guvernare, alcătuit doar din indivizi care nu se identifică cu nimic serios.

Majoritatea sunt foste odrasle ale securiștilor, branșati în nenumărate cazuri la banul public, cu un singur slogan – „fără penali în funcții publice”. Se autoexclud, săracii…

Nu au idei multe, dar fixe. USR-iștii se cred minunea pe pământ și apar în spațiul public cu niște sofisme tocmai bune de studiu pentru psihiatri.

Pentru USR, părinții sunt dușmanii copilului, copiii nu sunt ai părinților lor, ci ai statului, iar restrângerea libertății indivizilor este necesară pentru a realiza paradisul terestru.

Bine ați venit în „lumea nouă” pe care tovarășii din USR se străduiesc din răsputeri să o construiască și să o impună cu puterea coercitivă a statului tuturor românilor. Promotorii legii educației sexuale sunt nemulțumiți că varianta adoptată de Parlament prevede că această „materie” destinată îndoctrinării copiilor noștri cu ideologie de gen și alte teorii promovate de activiștii LGBTQ+ să nu poată fi predată decât cu acordul părinților.

Pentru a îi împiedică pe părinți să aibă un cuvânt de spus cu privire la educația morală a copiilor lor, așa cum se dorește a fi făcută prin intermediul sistemului de învățământ, USR a solicitat președintelui Klaus Johannis să nu promulge legea.

Acest partid care se declara că fiind de „centru-dreapta modern” este de fapt o sectă comunistoidă care lucrează intens, stahanovist, la instaurarea Epocii de Aur 2.0. Impostură este maximă. Nu doar că USR nu este un partid de centru-dreapta, dar nu este nici măcar de centru sau de centru-stânga. Acest partid se manifestă tot mai des că o grupare maoistă care urmărește să declanșeze o nouă revoluție culturală.

USR, că orice alt partid iliberal și totalitar urmărește formatarea tuturor indivizilor după un calapod unic, cel dezirabil ideologic din perspectiva lor. Orice altă moralitate decât cea materialist atee altoită cu activism LGBTQ+ trebuie eliminată. Individul autonom, care gândește și se exprimă liber este periculos, căci poate adopta valori și credințe diferite de cea unică. Pentru USR, reproducerea culturală prin transmiterea de la o generație la altă a valorilor și ideilor celor care nu împărtășesc nouă ideologie unică trebuie suprimată.

Generațiile mai mature sunt în oarecare măsură vaccinate la comunism sau au idei „greșite” precum credință în Dumnezeu, iar reeducarea lor este mult prea costisitoare, căci e nevoie de lagăre și închisori. În schimb, îndoctrinarea minților tinere are mult mai multe șanse de reușită. Acesta este motivul pentru care acțiunea tovarășilor de la USR, reprezentanți ai Internaționalei LGBTQ+, se concentrează asupra copiilor. Ei trebuie luați de sub tutela părinților și reeducati în spiritul marilor idei „progresiste”.

Astăzi, lumina nu mai vine de la Răsărit, că în anii 50 ai sec. XX, ci de la OMS și ONG-urile care promovează educația pentru perversitate. USR pornește de la premisa că eșți prost, că nu îți cunoști interesul, că nu știi ce este cu adevărat bine, că îți folosești greșit libertatea și că ești incapabil să iei decizii bune pentru ține și copii tăi. Pe de altă parte statul, consiliat de tot felul de experți „luminați” știe perfect ce ai nevoie. Statul care nu a fost capabil să facă măcar câte o toaletă în fiecare școală din România, este cel mai în măsură să-ti educe copilul cu privire la nouă moralitate globală.

Așa cum există indivizi care se cred Napoleon sau bărbați care se cred femei, iată că avem un întreg partid de neo-comuniști care susțin că sunt de dreapta. Să fie vorba de incultură politică sau de impostură? reamintim tuturor cetățenilor că potrivit art. 29, al. 6 din Constituția României, „părinții sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educația copiilor minori a căror răspundere le revine.”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară